Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. januára 2022, 15:30
Čas čítania 0:55
Richard Balog

Bratislava ako na dlani a terasa s výmerou 250 štvorcových metrov. Vstúp s nami do dvojizbového bytu za 430-tisíc eur

Bratislava ako na dlani a terasa s výmerou 250 štvorcových metrov. Vstúp s nami do dvojizbového bytu za 430-tisíc eur
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY BRATISLAVA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Hľadáš menší byt v lukratívnej lokalite a máš neohraničený rozpočet? Ponuka nižšie si získa tvoje srdce.

Vďaka realitnej kancelárii Svoboda & Williams sme v priebehu posledných rokov videli desiatky zaujímavých nehnuteľností. Najnovšie si nás získal nadštandardný dvojizbový byt s obrovskou terasou na Zámockej ulici v Bratislave. Cena je 430 000 eur a predpokladáme, že si veľmi rýchlo nájde svojho nového majiteľa či majiteľov. 

Čerstvá novinka na trhu sa nachádza priamo pod Hradom a je vybavená inteligentným systémom a dizajnérskym zariadením vrátane vstavaného nábytku. Najväčším lákadlom je už spomínaná vonkajšia terasa s výmerou takmer 250 štvorcových metrov a panoramatickým výhľadom na dominanty hlavného mesta. 

Odporúčané
Panoramatický výhľad na more a luxus v spojení s moderným dizajnom z Costa del Sol za 2,5 milióna eur    Panoramatický výhľad na more a luxus v spojení s moderným dizajnom z Costa del Sol za 2,5 milióna eur 3. januára 2022, 15:30

Samotný interiér má 64 štvorcových metrov, ktorých dispozíciu tvorí vchod do bytu priamo z výťahu, vstupná hala, priestranná obývacia miestnosť so vstupom na terasu, kuchyňa spojená s jedálenským kútom, spálňa a kúpeľňa s walk-in sprchou. Jednotlivé priestory a izby sú zariadené v neutrálnom modernom štýle, vďaka čomu sa môžu noví majitelia do nehnuteľnosti ihneď nasťahovať. 

Zariadenie bytu obsahuje vinylové podlahy, hliníkové okná, externé elektrické žalúzie, podlahové vykurovanie aj centrálnu klimatizáciu. Jednotlivé funkcie je možné ovládať inteligentným systémom cez mobilnú aplikáciu. K dispozícii sú dve parkovacie miesta za 60 000 eur.

Z nášho pohľadu ide o bývanie pre mladých ľudí, ktorí milujú mestský život a plánujú si ho užívať plnými dúškami. Problémom môže byť vysoká cena, ale na to sme si už v prípade nehnuteľnosti v Bratislave zvykli, bohužiaľ... Lepšiu predstavu si už urobíš prostredníctvom galérie. 


Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia