Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. januára 2022, 12:06
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Legendy Jackass si na natáčaní nového filmu uťahovali z nováčikov, ktorí odchádzali z pľacu celí od krvi

Legendy Jackass si na natáčaní nového filmu uťahovali z nováčikov, ktorí odchádzali z pľacu celí od krvi
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY JACKASS FOREVER
Uložiť Uložené

Jackass Forever uvidíme v kinách už vo februári.

Všetci sa občas potrebujeme zasmiať. A aká je lepšia radosť ako škodoradosť? To je asi mantra celého Jackass, skupiny ľudí (prevažne mužov), ktorí sa dobrovoľne nechávajú mučiť a robia šialené kúsky, ktoré sa končia v extrémnych bolestiach. V prvom rade to však robia štýlom, na ktorom sa dá zasmiať.

Odporúčané
10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2022 10 najočakávanejších komiksových filmov roka 2022 5. januára 2022, 12:30

Ich jediným cieľom je trpieť, aby sme sa na tom my pobavili. Dlhé roky po poslednom diele sa chalani rozhodli natočiť svoj posledný film (aspoň čo sa týka hlavných hercov). Volá sa Jackass Forever a aktuálne nám predstavuje najnovších členov gangu. Tí starým harcovníkom museli dokázať, že na to majú, a tak sa pustili do bolestivých kúskov.

Všetci vyzerajú ako sympaťáci, čo bolo určite dôležitým faktorom pri výbere nováčikov. Títo ľudia sa musia vedieť prirodzene pobaviť na tom, že práve spadli na kaktusy a sú zakrvavení. Jackass Forever uvidíme v kinách vo februári, teda v prípade, že už u nás budú otvorené.

Domov
Zdieľať
Diskusia