Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. januára 2022 o 16:39
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Vonku –20 stupňov, ale hokejisti St. Louis Blues dorazili ako na Havaj. Winter Classic rozosmialo NHL

Vonku –20 stupňov, ale hokejisti St. Louis Blues dorazili ako na Havaj. Winter Classic rozosmialo NHL
Zdroj: David Berding/Getty Images
NEWS NHL
Uložiť Uložené

Tradičná hokejová exhibícia sa tento rok niesla v znamení hlbokých mrazov a výborného hokeja.

Za oceánom sa fanúšikovia hokeja tešili na tradičný zápas pod holým nebom, v ktorom sa tento rok v Minneapolise stretli tímy Minnesoty Wild a St. Louis Blues. Zápas sa odohral na bejzbalovom štadióne Target Field, odkiaľ si výhru odniesli hokejisti St. Louis vďaka skóre 4 : 6.

V zápase síce padlo až 10 gólov a diváci sa mali na čo pozerať, ale hlavnou predzápasovou témou bolo počasie. Teplota v Minneapolise klesla až na –20 stupňov Celzia, čo spôsobilo vrásky na čele organizátorov, ktorí museli dokonca vymyslieť, ako ľad mierne zohrievať, aby nestrácal na kvalite.

Ani hlboké mrazy však nezastavili hokejistov St. Louis Blues, aby si z verejnosti hneď po príchode nevystrelili. V autobuse sa navliekli do havajských košieľ, krátkych nohavíc a do rúk si vzali prenosné chladničky namiesto hrubých vetroviek, čo vyčarilo úsmev na tvárach nielen samotných hráčov, ale aj fanúšikov.

Domov
Zdieľať
Diskusia