Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. decembra 2021, 15:51
Čas čítania 0:37
Richard Balog

Jedny z posledných tenisiek, ktoré navrhol Virgil Abloh. V obchodoch Louis Vuitton budú už o niekoľko dní

Jedny z posledných tenisiek, ktoré navrhol Virgil Abloh. V obchodoch Louis Vuitton budú už o niekoľko dní
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Model s názvom LV Runner Tactic predstavilo vedenie francúzskeho módneho domu počas otvorenia nového mužského obchodu v Miami koncom novembra.

Jeden z posledných párov tenisiek, ktoré navrhol Virgil Abloh, bude v predaji už o niekoľko dní. Ide o model s názvom LV Runner Tactit, ktorý vedenie módneho domu Louis Vuitton predstavilo počas otvorenia nového mužského obchodu v Miami koncom novembra.

Tenisky sú súčasťou kolekcie jar/leto 2022 a ich vzhľad je inšpirovaný bežeckými siluetami z 90. rokov. 

Odporúčané
Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami   Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami 21. decembra 2021, 16:30

Dostupné budú v piatich farebných vyhotoveniach, a to od výrazného strieborno-žlto-modrého variantu cez zeleno-biele krásky, ktoré sa predávali v Miami, až po minimalisticky celobiely a celočierny model. Cena zatiaľ nie je známa, ale s určitosťou sa bude pohybovať okolo 1 000 eur. 

Tenisky v sebe spájajú množstvo technických aspektov, ktoré Abloh miloval, s typickými prvkami Louis Vuitton, vrátane vyšívaného loga luxusnej značky či kvetinového monogramu. Sú vyrobené z tepelne utesnenej sieťovanej tkaniny, teľacej kože a v podrážke je umiestnená pena, ktorá tlmí nárazy pri chôdzi. 

Lepšiu predstavu o futuristickom modeli LV Runner Tactit si už urobíš vďaka detailnej galérii záberov. 

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia