Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2021, 16:30
Čas čítania 2:24
Richard Balog

Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami

Rytmus, Yaksha, Petra Macková aj Monika Bagárová. Domáce hviezdy si v decembri módu užívali plnými dúškami
Zdroj: Instagram/@pepamack, @rytmusking
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY
Uložiť Uložené

Oblečenie a doplnky z dielní módnych domov za stovky eur, luxusné šperky a hodinky aj modely šité na mieru spod rúk tuzemských návrhárov. Inšpiruješ sa týmito outfitmi?

Známe tváre zo Slovenska a z Česka na oblečení rozhodne nešetria. Počas posledných týždňov nás o tom presvedčili hneď niekoľkokrát, keď predviedli kombinácie vyskladané z kúskov z dielní známych módnych domov za stovky eur, limitované modely tenisiek aj luxusné šperky a hodinky. Toto je 12 outfitov v podaní Rytmusa, Yakshu, Petry Mackovej alebo Moniky Bagárovej. Nájdeš v nich inšpiráciu?

Odporúčané
Móda REFRESHER: 5 tipov, čo si obliecť počas zimnej dovolenky na horách Móda REFRESHER: 5 tipov, čo si obliecť počas zimnej dovolenky na horách 11. decembra 2021, 16:30

Rytmus vo videoklipe ku skladbe INÍ predviedol niekoľko zaujímavých outfitov, ktorými sa vrátil do rôznych časových období svojej hudobnej kariéry. Pripomenul nám koženú bundu  Avirex z obdobia albumu Bengoro či vestu s ostňami, ktorú mal oblečenú na obale nahrávky Fenomen. Súčasnosť zastupuje tepláková súprava s logom Gucci aj univerzitná bunda z dielní módneho domu Givenchy. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by @rytmusking

Pil C začiatkom decembra vydal svoj zatiaľ najosobnejší album Odsúdení na úspech, ku ktorému vzniklo viacero skvelých záberov. Nižšie má oblečenú bundu od značky C. P. Company. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by PIL C (@pil_c)

Značku C. P. Company v podobe čiapky zakomponoval do jedného zo svojich outfitov aj Nik Tendo. Lesklá páperová bunda je zo spolupráce medzi Nike a značkou NOCTA. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Nik Tendo (@goldcigo)

NobodyListen je dôkazom toho, že aj ľudia z prostredia rapového žánru môžu nosiť sofistikované modely. Na záberoch od Benedikta Renča má hlava podujatí Addict oblečenú čierno-bielu klasiku a vyzerá skvelo. 

Bloody Osiris v slovenskej verzii. Približne takto by sme charakterizovali tento bláznivý outfit Dalyba, ktorý siahol po modeloch oblečenia z dielní značiek Kanto Starter, Off-White™, Louis Vuitton a obuvi Adidas Yeezy Knit RNR Boot.

Domov
Zdieľať
Diskusia