Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. decembra 2021, 14:25
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Végh sa nepobije s Newtonom, zápas zrušili pre pozitívny test. Už pozná nového súpera

NEWS ATTILA VÉGH BOX
Uložiť Uložené

Organizátori z Fight Night Challenge na poslednú chvíľu zohnali pre Attilu Végha náhradníka, ktorým je Patrik Kincl.

Zápas Attilu Végha s Emanuelom Newtonom mal byť hlavným ťahákom večera v rámci prvého turnaja organizácie Fight Night Challenge. Americký zápasník mal však na letisku pred odletom pozitívny test na koronavírus a duel tak museli zrušiť. „Je nám to ľúto, ale Američan Newton bol na americkom letisku pozitívne testovaný na covid-19.“

Organizátori FNC narýchlo zohnali pre Végha náhradníka. Súperom slovenského šampióna tak bude kolega z Česka Patrik Kincl, ktorého čaká titulový zápas v Oktagone a ktorý bojoval o titul v poľskej KSW. 

S hľadaním náhradníka pomáhala aj organizácia Oktagon MMA, bez ktorej by museli organizátori pravdepodobne hlavný zápas zrušiť. 

Živý prenos z FNC budú môcť diváci sledovať už 27. decembra na platenom streame. Okrem profesionálnych zápasníkov sa pobijú aj raperi ako Rytmus, Frayer Flexking, Čis T a ďalší. 

Profesionálni zápasníci Refresheru povedali, že zápasy známych osobností síce vnímajú ako šancu ukázať tento šport väčšiemu publiku, nie všetci sú z nich však nadšení. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa FNC (@fightnightchallenge)

Domov
Zdieľať
Diskusia