Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. decembra 2021, 12:30
Čas čítania 3:14
Richard Balog

Najbizarnejšie outfity z červeného koberca v roku 2021

Najbizarnejšie outfity z červeného koberca v roku 2021
Zdroj: Richard Quinn
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMYCH TVÁRÍ
Uložiť Uložené

Kid Cudi v svadobných šatách so závojom, Lil Nas X ako robot či Chiara Ferragni zahalená do zlatého brnenia.

Rozumieme, že módny vkus je subjektívny, no niektoré výtvory stylistov pre známe tváre šoubiznisu sú katastrofou z akéhokoľvek uhla pohľadu. Na mysli máme najmä outfity z červeného koberca počas odovzdávaní filmových, hudobných či módnych cien. 

Hudobníci, raperi, herci, zabávači či modelky sa v roku 2021 poriadne vybláznili a pred fotografov predstúpili napríklad so stoličkou a s dáždnikom na hlave, v kostýme robota alebo v zlatom brnení. Vybrali sme 10 najbizarnejších outfitov roka.

Názory prezentované v tomto článku nie sú názormi celej redakcie.
Odporúčané
Top módne momenty v roku 2021: Adele s odhaleným dekoltom vo Vogue, film House of Gucci aj kompletne zahalená Kim Kardashian Top módne momenty v roku 2021: Adele s odhaleným dekoltom vo Vogue, film House of Gucci aj kompletne zahalená Kim Kardashian 3. januára 2022, 14:30

Cardi B ako moderná Mária Antoinetta v outfite od Schiaparelli

Týmito slovami opísala svoj outfit z hotelového balkóna v Paríži raperka Cardi B na Instagrame. Autorka množstva platinových singlov sa predviedla v zlatých modeloch z dielní talianskeho módneho domu Schiaparelli. Okrem výrazných prsteňov, náhrdelníka a náušníc však najviac pozornosti pútala prilba s asymetrickým tvarom, ktorá zakrývala Cardi B aj oči.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


 Noah Cyrus v modeli od Schiaparelli počas Grammy Awards

Po modeli od krajčírov značky Schiaparelli siahla počas Grammy Awards aj mladšia sestra Miley Cyrus Noah. Celobiela róba bola úplne v poriadku, čo sa už nedá povedať o skladanej vrchnej časti, ktorá nám pripomínala rozbalený padák. Taliansky haute couture dom má v dnešnom výbere najpočetnejšie zastúpenie. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)


 Jeremy Scott a brazílska speváčka Anitta ako dva zajačiky

Americký návrhár Jeremy Scott je známy svojimi extravagantnými návrhmi, z ktorých jeden si obliekol začiatkom novembra na benefičnom podujatí amfAR. Spoločnosť Scottovi robila spevácka latino hviezda Anitta v šatách s rovnakým dizajnom, ktorým dominujú farebné motívy rastlín, kvetov a zvierat. Zajačie uši majú 3D efekt, avšak výsledný vzhľad oboch je poriadne infantilný. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Moschino (@moschino)


Cardi B ako živá socha v Paríži

Jedna z najúspešnejších raperiek v 21. storočí, ktorá sa v minulosti živila ako striptérka, predviedla pred Víťazným oblúkom v Paríži aj tento bizarný outfit od Richarda Quinna. Cardi B bola zahalená od hlavy až po päty v tmavozelenom modeli, vďaka čomu pôsobila ako živá socha a ani náhodou nešlo o vydarený outfit. Rodáčku z New Yorku môžeme pokojne označiť za kráľovnú bizarných módnych kombinácií roka 2021.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Richard Quinn (@richardquinn)


 Evan Mock v neproporčných modeloch Thom Browne

Dvadsaťštyriročný model, herec a jazdec na skejtborde sa na tohtoročnom MET Gala predviedol v modeloch z dielní značky Thom Browne a išlo o jeden z najhorších outfitov, ktorý sme videli na červenom koberci. Krátke sako so zatváracími špendlíkmi doplnil šortkami a čerešničkou na torte bola maska na tvár s ostňami a otvormi vhodná skôr na rôzne sexuálne praktiky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Thom Browne (@thombrowne)


  Naomi Osaka na MET Gala

Veľmi zvláštny outfit, mejkap aj styling zvolila na MET Gala tenistka Naomi Osaka, ktorej partner Cordae si radšej obliekol jednoduchý trenčkot. Bývalá svetová jednotka v rebríčku WTA si na prestížny galavečer obliekla vzorované šaty s vysokým rozparkom a mašľou od značky Louis Vuitton, ktoré doplnila o neforemnú obuv a strašidelný účes. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 大坂なおみ (@naomiosaka)


Lil Nas X ako zlatý robot

Lil Nas X patrí medzi najvýraznejšie tváre súčasnej popovej scény aj LGBTQ+ komunity, o čom nás presvedčil aj na MET Gala, keď previedol trojicu extravagantných outfitov z dielní Versace. My sme vybrali zlatý kovový model, vďaka ktorému sa autor albumu Montero zmenil na robota. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Versace (@versace)


Billy Porter s dáždnikom na hlave počas American Music Awards

Ako na seba upútať pozornosť fotografov a médií veľmi dobre vie aj spevák, herec či spisovateľ Billy Porter. Počas uvádzania American Music Awards mal oblečený modrý oblek s netradičným výstrihom od značky Botter. Súčasťou outfitu bol aj dáždnik, ktorý mal 52-ročný Porter nasadený priamo na hlave namiesto klobúka. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Billy Porter (@theebillyporter)


Chiara Ferragni na GQ Woman of the Year Awards 

Talianka Chiara Ferragni je jednou z našich obľúbených módnych influenceriek, ale v tomto prípade nešlo o jej najšťastnejšiu voľbu. V Berlíne sa počas odovzdávania GQ Woman of the Year Awards predstavila v zlatom modeli vyrobenom na mieru od módneho domu Schiaparelli, ktorý nám pripomína staroveké brnenie a zachytáva aj obrys Chiarinho piercingu na bradavke. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by GQ Germany (@gq_germany)


Kid Cudi v svadobných šatách

Raper sa na odovzdávaní módnych cien CFDA (The Council of Fashion Designers of America) predstavil v unikátnom modeli od návrhára Eliho Russella Linnetza. Na svadobný outfit v podaní Kid Cudiho určite tak skoro nezabudneme a z nášho pohľadu ide o jeden z najlepších módnych úletov za posledné roky. Cudder svoj výsledný vzhľad v čipkovaných šatách a závoji doplnil o priehľadné rukavice, smokingové sako so strieborným zdobením a luxusné šperky. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by erl (@erl__________)

Domov
Zdieľať
Diskusia