Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Tezenis
5. mája 2022, 18:30
Čas čítania 3:31
Sponzorovaný obsah

Príťažlivý outfit neznamená polonahé telo. Tipy, ako kombinovať čipkované podprsenky či saténové kúsky

Príťažlivý outfit neznamená polonahé telo. Tipy, ako kombinovať čipkované podprsenky či saténové kúsky
Zdroj: Refresher / Jakub Ondejka
MÓDA MÓDA OUTFITY
Uložiť Uložené

Inšpiruj sa outfitmi so spodnou bielizňou v hlavnej úlohe. Obleč si ich na rande, párty aj do práce.

Spodná bielizeň býva občas až príliš pekná na to, aby ostala ukrytá pod oblečením. Čipkované podprsenky, body či saténové kúsky nepatria len do spálne. Môžeš nimi zvádzať či oživiť bežné outfity bez toho, aby to pôsobilo vulgárne. Ako na to, ti ukážeme v spolupráci s Tezenis a ich kúskami. 

Vytvorili sme niekoľko príkladov outfitov pozostávajúcich zo spodnej bielizne aj z oblečenia, ktoré nájdeš v Tezenis a hodí sa na rôzne príležitosti. Uži si v nich rande, večer na drinku v meste alebo sa pokojne takto vyber cez deň do mesta. Rozhodne budeš priťahovať všetky pohľady, no nie preto, že by bol tvoj outfit príliš odvážny, stavíme na rafinovanosť a odhaleného tela bude čo najmenej.

tezenis outfity spodná bielizeň
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Neboj sa kúsky kombinovať aj navzájom a vytvárať tak ďalšie originálne outfity. Pri ich vymýšľaní ti pomôže aplikácia Tezenis, kde máš všetko oblečenie na jedno kliknutie – využi výhody vernostného programu, vytváraj si obľúbené kolekcie a mnoho ďalšieho. Pri novej registrácii do vernostného programu získaš 15 % zľavu. 

Nechaj vykuknúť čipku 

Kde-tu vytŕčajúca spodná bielizeň vôbec nemusí pôsobiť vulgárne. Platí tu však jedno základné pravidlo – ak nechávaš občas vykuknúť kúsok čipky, zvyšok outfitu by mal byť čo najmenej odhaľujúci.

Môžeš tak urobiť napríklad pri tomto overale a body, stačí rozopnúť dva vrchné gombíky a vystaviť na obdiv minimum spodnej bielizne. Ak volíš variant, kde sú kúsky tón v tóne, je to nenápadnejšie a outfit sa hodí napríklad aj do práce. Stačí však vymeniť hnedý overal za čierny a získať farebné kontrasty, ktoré sa hodia na večer do mesta aj na rande

spodná bielizeň outfit
Skombinuj kúsky, ktoré sú tón v tóne, ak chceš voliť nenápadnejší variant. Zdroj: Tezenis

Provokujúci detail nemusí vykuknúť iba spod vrchného dielu. Inšpiruj sa naším outfitom, kde sme skombinovali koženkové šortky v štýle nohavicovej sukne, pod ktoré sme obliekli ďalšie saténové zakončené čipkou. Na vrch už stačí dať len jednoduchý čierny top a outfit je hotový. Občas vytŕčajúca čipka dáva koženkovým šortkám originálny nádych a pritom nepôsobí vulgárne

tezenis outfity spodná bielizeň
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Dôraz na detail 

Spodnú bielizeň so zaujímavými detailmi treba ladiť tak, aby sme ju dostatočne podčiarkli. Skvelým príkladom je táto podprsenka doplnená o šnurovanie na páse. K nej stačí zvoliť crop-top, ktorý odhalí iba šnúrku, ak ho zvolíš v podobnom odtieni, bude to vyzerať, že je viazanie súčasťou trička. Ak nechceš odhaľovať príliš, doplň to celé sukňou či nohavicami s vysokým pásom. My sme zvolili džínsovú sukňu s kvetovanou potlačou a krátky bavlnený top, ktoré spolu vytvárajú hravý dievčenský dojem.

tezenis spodná bielizeň
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Máš podprsenku alebo body, ktoré patria medzi naozaj luxusné kúsky, a je ti ľúto, že sú vystavené na obdiv len v súkromí? Nechaj ich vyniknúť tak, že si ich oblečieš napríklad s tielkom, spod ktorého bude kde-tu zboku alebo spod ramienok trčať čipka či volánik. Alebo si obleč sveter, ktorý padá z pleca, a odhalíš tak kúsok z podprsenky či body

tezenis spodná bielizeň
Ak máš podprsenku, ktorá má zdobené ramienka, môžeš ich nechať vyniknúť s vrchným dielom, ktorý padá z pliec. Zdroj: Tezenis

V tomto štýle sme vytvorili outfit, ktorý je ľahko prispôsobiteľný rôznym príležitostiam. Podprsenku výraznejšej žltej farby sme skombinovali s bielou košeľou a so zelenými petrolejovými nohavicami. Košeľu si môžeš nechať padnúť na plece alebo si ju len zasunúť do nohavíc, tak aby boli jej strany preložené do kríža, prípadne ju zaviazať v páse. 

tezenis outfity spodná bielizeň
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Takéto outfity môžeš kombinovať nielen so spodnou bielizňou, ale aj s plavkami a nemusíš sa pritom vybrať len na pláž. Ako na to, ukázala na svojom profile aj známa influencerka Alžbeta Saloňová (@beth.sal).

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Alžbeta Saloňová (@beth.sal)

Ako vidíš, Tezenis ti so svojou širokou ponukou dáva viacero možností, ako sa obliecť na rôzne príležitosti. Objavuj ich všetky aj vďaka aplikácii Tezenis, ktorá ti ponúka hneď niekoľko výhod – medzi prvými sa dozvedáš o najnovších kolekciách aj zľavách, ukladáš si tu obľúbené kúsky, objednávaš pár kliknutiami a potom pohodlne sleduješ svoju zásielku. To najlepšie je vernostný program, v rámci ktorého zbieraš body, plníš úlohy a objavuješ prekvapenia, ktoré ti prinášajú výhody

stiahnuť aplikáciu

Spodná bielizeň ako základ outfitu 

Ako na odvážnejší outfit, kde sa body, podprsenka či saténový top stanú základom, tak, aby to nevyzeralo lacno? Tieto outfity rozhodne nepatria do kancelárie či na prvé rande. Na večerný drink, párty či vychádzku mestom sú, naopak, úplne ideálne. Saténový top s čipkou nemusí slúžiť iba ako pyžamo, skombinuj ho so sakom, s džínsami a topánkami na podpätku a pokojne sa takto vyber na víkendový brunch. 

spodná bielizeň tezenis
Zdroj: Tezenis

Na večer môžeš namiesto saténového topu voliť čipkované alebo jednoduchšie body, ktoré necháš vyniknúť pod sakom. Či ho necháš rozopnuté alebo zapnuté, je už na tebe. Ak chceš outfit zjemniť, topánky na podpätku vymeň za jednoduché tenisky

Ak sa takto cítiš príliš odhalená, vyskúšaj zmeniť poradie oblečenia – najskôr si daj tričko a na to si obleč podprsenku. My sme zvolili jednoduchý top s dlhými rukávmi bielej farby, na ktorý sme obliekli svetlú fialovosivú podprsenku balkónového typu. K tomu sme už len zladili jednoduché čierne nohavice s rozparkami na spodnej časti. Podprsenku môžeš nahradiť aj body, no keďže je spodná bielizeň doslova vystavená na obdiv, zvyšok outfitu si žiada odhaľovať čo najmenej. Čím kontrastnejšie farby pre tričko a body alebo podprsenku zvolíš, tým bude celkový dojem výraznejší, utlmíš ho, naopak, rovnakými či podobnými farbami.

tezenis outfity spodná bielizeň
Zdroj: Refresher/Jakub Ondejka

Priehľadné oblečenie – ako ho skombinovať? 

Priehľadné kúsky sa dajú skombinovať tak, aby si zachovávali svoju rafinovanosť. Hravé bodkované body stačí skombinovať s jednoduchou podprsenkou v čiernej farbe a s čiernymi nohavicami, džínsami alebo so sukňou. Ak nechceš na seba príliš pútať pozornosť, pod body si obleč podprsenku v telovej farbe. Rovnaké body môžeš neskôr skombinovať aj s vestovými šatami alebo ho navrstviť s tielkom čiernej farby.

tezenis outfit spodná bielizeň
Priehľadné body môžeš skombinovať samostatne len s podprsenkou alebo ním doplň iný kúsok, napríklad šaty bez rukávov. Zdroj: Tezenis
Domov
Zdieľať
Diskusia