Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
27. septembra 2021, 15:34
Čas čítania 0:55
Adam Novosad

VIDEO: Slovenka sa v banke vyzliekla do podprsenky, len aby si nemusela nasadiť rúško. Odmietala dohováranie od zamestnancov

NEWS KORONAVÍRUS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Zamestnanci banky sa žene snažili dohovoriť, aby uposlúchla nariadenia a prekryla si dýchacie cesty.

Napriek zhoršujúcej sa epidemickej situácii pribúda osôb, ktoré odmietajú rešpektovať pravidlá a do obchodov, reštaurácií či najnovšie aj bánk vstupujú bez potrebného prekrytia dýchacích ciest.

Sociálne siete pred pár dňami zaujalo video od Jany Švedlárovej Velikej, ktorá sa živí ako fitneska, ale vo svojom voľnom čase na Facebooku zdieľa všemožné príspevky o prebiehajúcej pandémii.

Jej príspevky často obsahujú zavádzajúce informácie, polopravdy či manipulatívny obsah. Z času na čas pridáva videá z rôznych prevádzok, kde konfrontuje zamestnancov, pretože sama nedodržiava nariadenia a nenosí rúško.

Najnovšie sa dostala do konfliktu v banke, kam prišla bez prekrytia dýchacích ciest, na čo ju zamestnanci banky vyzvali, aby si nasadila rúško, inak ju neobslúžia.

„Ja ako prémiový klient som si musela vyzliecť tričko a zakryť tvár, lebo by mi nedali bankomatovú kartu. Nikde vo videu nemám, že ma niekto vyzliekol... Ja som si to tričko dala sama dole, keďže to bola jediná ‚šmata‘, ktorou som si mohla prekryť tvár, aby som sa mohla dostať k svojmu majetku,“ hromžila v statuse žena z videa.

Odporúčané
Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? Vakcína proti detskej obrne oslavuje 70 rokov. Ako je na tom Slovensko s povinným očkovaním? 26. marca 2023, 8:33

V prvom videu nahrávala konfrontáciu so zamestnancami banky, ktorí jej dohovárali, aby si dýchacie cesty prekryla, ale v druhom už víťazoslávne pózuje s vyzlečeným tričkom omotaným okolo tváre.

Ani táto skúsenosť ju podľa vlastných slov neodradila od ignorovania pravidiel a nenosenia rúška, pretože naďalej vyhlasuje, že má odvahu chodiť všade bez „náhubku“.

Domov
Zdieľať
Diskusia