Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. januára 2022, 14:30
Čas čítania 5:05
Richard Balog

Top módne momenty v roku 2021: Adele s odhaleným dekoltom vo Vogue, film House of Gucci aj kompletne zahalená Kim Kardashian

Top módne momenty v roku 2021: Adele s odhaleným dekoltom vo Vogue, film House of Gucci aj kompletne zahalená Kim Kardashian
Zdroj: Forum Film SK
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Pozitívne hodnotíme aj módne kombinácie z červeného koberca v podaní Zendaye a A$AP Rockyho či návrat trendov 90. rokov.

Prostredníctvom fotografií a videií sa postupne pozrieme do zákulisia odevného priemyslu, na Lady Gaga v nepriestrelnom outfite počas inaugurácie amerického prezidenta, ale aj na návrat trendov z 90. rokov či Kim Kardashian zahalenú do modelov Balenciaga. 

Chýbať nemôže ani rozlúčková prehliadka Virgila Abloha, ktorá sa uskutočnila tri dni po smrti umeleckého riaditeľa módneho domu Louis Vuitton. Toto sú top módne momenty v roku 2021.

Názory prezentované v tomto článku nie sú názormi celej redakcie. 
Odporúčané
Móda REFRESHER: 5 tipov, čo si obliecť počas zimnej dovolenky na horách Móda REFRESHER: 5 tipov, čo si obliecť počas zimnej dovolenky na horách 11. decembra 2021, 16:30

House of Gucci 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by House of Gucci (@houseofguccimovie)

Výber najzaujímavejších módnych momentov roku 2021 otvárame filmom House of Gucci, ktorý mal v kinách premiéru 24. novembra a niekoľko stoviek šťastných jedincov si drámu inšpirovanú skutočným príbehom vychutnalo aj na veľkom plátne. Režisér Ridley Scott sa opätovne postaral o filmový zážitok plný intríg, sexu, podrazov, s kliatbou či vraždou a s adekvátnym puncom luxusu.

Skvelý herecký výkon podali najmä Lady Gaga a Jared Leto, ktorí si vyslúžili aj obdiv z radov filmových kritikov. Ak budeš mať možnosť, určite si film House of Gucci pozri. Neponúka len kvalitnú drámu, ale i plejádu štýlových outfitov vrátane nádherných oblekov a šiat z dielní talianskeho módneho domu.


 Červený koberec

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by cfda (@cfda)

V roku 2021 sa prestížne odovzdávania hudobných, módnych aj filmových cien vrátili z online priestoru do reálneho sveta a celebrity predviedli lásku k móde. Červený koberec na Billboard Music Awards, CFDA Fashion Awards či Video Music Awards priniesol množstvo zaujímavých outfitov, spomedzi ktorých sme vybrali najlepšie kombinácie, ktorými sa môžeš pokojne inšpirovať aj ty.

Kráľovnou červeného koberca za rok 2021 je Zendaya, ktorá sa predstavila v niekoľkých odvážnych modeloch a nás si najviac získala v červenej súprave so skráteným vrchom od návrhárky Very Wang. Skvelo vyzerala aj modelka Bella Hadid v čiernej róbe z dielní značky Schiaparelli, ktorú doplnila o zlatý šperk cez prsia, a za pozornosť stojí aj outfit A$AP Rockyho z MET Gala.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Schiaparelli (@schiaparelli)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Video Music Awards (@vmas)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by erl (@erl__________)


 Odvážne fotografie speváčky Adele v magazíne Vogue 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by British Vogue (@britishvogue)

Britská speváčka Adele sa po niekoľkých rokoch života v úzadí vrátila v roku 2021 na hudobnú scénu vo veľkom štýle – najprv vďaka skladbe Easy On Me a následne aj albumom 30. V novembri bola na titulnej strane amerického aj britského vydania magazínu Vogue, pričom v sprievodnom rozhovore odhalila množstvo informácií zo svojho súkromia vrátane tých o rozpade manželstva.

Stavy úzkosti prekonala pravidelným športovaním a dnes je z nej podľa vlastných slov 33-ročná rozvedená mama syna, ktorá drží situáciu pevne vo svojich rukách. Dôkazom sú aj odvážne fotografie v British Vogue, na ktorých značne schudnutá Adele žiari v modeloch šiat s odhaleným dekoltom a v priehľadnej retro blúzke.

Domov
Zdieľať
Diskusia