Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2021, 7:56
Čas čítania 0:28
Daniel Mikolášik TASR

VIDEO: V Japonsku niekto podpálil budovu s luxusnými podnikmi. Na mieste zahynulo 27 ľudí

NEWS JAPONSKO POŽIAR
Uložiť Uložené

Podozrivý muž, ktorý vraj úmyselne budovu zapálil, má podľa všetkého okolo 60 rokov.

Pri požiari budovy v japonskom meste Osaka zahynulo v piatok pravdepodobne 27 ľudí. Verejnoprávna televízia NHK a ďalšie médiá uviedli, že pri požiari budovy v obchodnej štvrti, ktorý sa po pol hodine podarilo uhasiť, utrpelo 27 ľudí „kardiorespiračné zastavenie“.


Denník The Japan Times na svojej webstránke uviedol, že mestský hasičský zbor dostal o 10.20 h hlásenie, že požiar vypukol na štvrtom poschodí osemposchodovej budovy, ktorá sa nachádza vo štvrti Kitašinči neďaleko hlavnej stanice. V budove sa nachádza množstvo luxusných barov, podnikov a nočných klubov.

Požiar sa podarilo uhasiť o 10.45 h. Príčina požiaru ani ďalšie podrobnosti neboli bezprostredne známe. Podľa vyšetrovateľa páchateľ budovu zapálil pomocou horľavej tekutiny, ktorú mal v papierovom vrecku. Podozrivý muž má podľa všetkého okolo 60 rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia