Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. decembra 2021, 8:11
Čas čítania 0:41
Martin Mičuda

Max Verstappen predáva svoju Hondu za 33 333 eur. Výťažok poputuje na charitu

Max Verstappen predáva svoju Hondu za 33 333 eur. Výťažok poputuje na charitu
Zdroj: Carnext
TECH HONDA
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších hothatchov na trhu disponuje zvýšeným výkonom.

Krátko po tom, ako Max Verstappen získal prvý titul majstra sveta F1, nás 24-ročný pretekár informuje o tom, že predáva jedno zo svojich vozidiel. Nie je asi prekvapivé, že ide o model značky Honda, konkrétne ostrý hothatch Civic Type-R. Ide o ročník 2018, ktorý má na konte o trochu viac ako 58-tisíc kilometrov – otázne je, či absolvovaných výhradne v rukách holandského pilota stajne Red Bull Racing.

Odporúčané
Max Verstappen sa stal majstrom sveta v F1 v neuveriteľnom závere pretekov v Abú Zabí Max Verstappen sa stal majstrom sveta v F1 v neuveriteľnom závere pretekov v Abú Zabí 12. decembra 2021, 15:40

Isté však je, že vyvolávacia cena je symbolických 33 333 eur a výťažok poputuje na konto charitatívnej organizácie Wings for Life. Ako pritom informuje jeden z jeho sponzorov – spoločnosť Carnext –, daný exemplár disponuje istými modifikáciami, ktoré zvyšujú jeho výkon z pôvodných 320 na 370 koní. Na samotnej hodnote okrem toho pridáva aj fakt, že Max zrejme po svojej poslednej jazde v tejto Honde svoj niekdajší kúsok obdaril vlastnoručným podpisom. Predaj vozidla sa spustí 23. decembra, dovtedy by sme sa mali dozvedieť jeho podrobnú špecifikáciu a možno dôjde k odhaleniu aj iných dodatočných úprav.

Domov
Zdieľať
Diskusia