Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. decembra 2021, 6:36
Čas čítania 0:39
Jakub Paulík

Zendaya prišla na premiéru Spider-Mana oblečená v pavučinových šatách

FILMY A SERIÁLY ZENDAYA
Uložiť Uložené

Herečka stála po boku svojho superhrdinu Toma Hollanda.

Mladá americká herečka Zendaya, ktorú si najnovšie mohol vidieť v Dune od Denisa Villeneuvea, sa na počesť premiéry Spider-Man: No Way Home obliekla do šiat ozdobených pavučinou. Elegantnú róbu jej na zákazku vyrobil módny dom Valentino, informuje The Independent.

Zendaya je známa tým, že sa veľmi rada oblieka do odvážnych šiat s hlbokým výstrihom, a dnešok nebol pre ňu žiadnou výnimkou. Pri fotení si nasadila čiernu čipkovanú masku, po príchode svojho priateľa Toma Hollanda si ju však zložila, aby fotografi zachytili aj jej tvár.

Zendayu dvorný stylista obliekol aj na premiéru filmu Spider-Man, v ktorom si zahrala.
Zendayu dvorný stylista obliekol aj na premiéru filmu Spider-Man, v ktorom si zahrala. Zdroj: Getty Images/Matt Winkelmeyer/WireImage

Herecký pár sa novinári často pýtajú na ich rozdielnu výšku, s ktorou však ani jeden z nich nemá žiaden problém. Zendaya tvrdí, že ide o drobnosť, ktorá v ich vzťahu nehrá rolu. Poukazuje pritom na fakt, že aj jej otec je o niečo nižší ako jej matka.

Odporúčané
Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou Zendaya: Tajne chodila s hercom z Euphorie, kariéru začínala po boku hviezdy Onlyfansu a mohla byť basketbalistkou 10. marca 2024, 14:30

Recenzie zahraničných kritikov naznačujú, že sa na Spider-Man: No Way Home môžeme skutočne tešiť. Čakajú nás vraj mnohé emotívne scény, skvelá akcia a prepracované efekty. Viac sa o dojmoch z nového Spider-Mana dočítaš tu.

Domov
Zdieľať
Diskusia