Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. decembra 2021, 15:59
Čas čítania 1:40
Dominik Vetrák

Recenzenti už videli Spider-Man: No Way Home. Môžeš sa tešiť na najlepší Spideyho film či mega prepadák roka?

Recenzenti už videli Spider-Man: No Way Home. Môžeš sa tešiť na najlepší Spideyho film či mega prepadák roka?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Po prečítaní týchto ohlasov ťa asi zamrzí, že nemôžeš ísť do kina.

Spider-Man: No Way Home premiéruje už vo štvrtok, a to všade po svete. Bohužiaľ, naše kiná sú zatvorené, a tak si počkáme najmenej do januára. Veľa šťastia pri vyhýbaní sa spoilerom. Americkí kritici už snímku videli a pár dní pred premiérou prichádzajú so svojimi názormi a recenziami.

Na Rotten Tomatoes, ktoré zbiera recenzie prominentných magazínov a recenzentov, svieti 100 % pozitívnych recenzií (je ich tam zatiaľ 46) s priemerným hodnotením 8,10/10. Nepochybne tak ide o podarený film. 

Odporúčané
V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen V 2. sérii Zaklínača uvidíme The Wild Hunt, Djikstru, obľúbených trpaslíkov, nové príšery, epické súboje a Kaer Morhen 10. decembra 2021, 16:30

Keď sa na recenzie pozrieme bližšie, väčšina z nich sa zhoduje na tom, že je to presne ten film, aký fanúšikovia chceli vidieť. Plný nezabudnuteľných a silných emotívnych momentov a scén, ktoré potešia srdcia všetkých komiksových fanúšikov. Tešiť sa môžeš aj na skvelú akciu a vynikajúce efekty. Spomínajú sa napríklad počítačmi omladený Alfred Molina (Doctor Octopus) a fantastický Willem Dafoe (Green Goblin).

Film má však problém s príliš veľkým počtom záporných postáv a niektorí recenzenti sa vyjadrili v zmysle, že občas viac pripomína fanúšikovskú atrakciu plnú nádherných momentov, ktoré však nefungujú až tak dobre ako filmový celok. Spomínajú aj skvelého Toma Hollanda a výstižné zachytenie esencie charakteru Spider-Mana ako takého.

Čo sa týka potenciálnej prítomnosti predošlých Spider-Manov, túto informáciu si budeš musieť dohľadať sám. My sa chceme nechať prekvapiť, a tak sme si to negooglili. A dúfame, že to aj ty zistíš až v kine. 

Režíroval opäť Jon Watts, ktorý natočil oba predošlé diely s Tomom Hollandom. Okrem Hollanda a vyššie spomínaných hercov uvidíme aj Jamieho Foxxa ako Electra, Zendayu ako MJ, Jacoba Batalona ako Neda (a ďalších Parkerových spolužiakov), J. K. Simmonsa ako J. Jonaha Jamesa, Benedicta Cumberbatcha ako Doctora Strangea, Jona Favreaua ako Happy Hogana či Marisu Tomei ako tetu May. 

Domov
Zdieľať
Diskusia