Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. decembra 2021, 15:44
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik TASR

Cestou z pandémie je povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov, tvrdí premiér Heger

NEWS OČKOVANIE VLÁDA EDUARDA HEGERA
Uložiť Uložené

Predseda vlády navyše uviedol, že žiadne poleno nezastaví jeho odhodlanie, nenechá sa zastrašiť ani odradiť.

Cestou z pandémie je povinné očkovanie ľudí nad 60 rokov proti ochoreniu covid-19, uviedol premiér Eduard Heger na Facebooku.

O pandémii by mal podľa neho rozhodovať ten, kto má za to zodpovednosť, a mal by sa radiť s odborníkmi. Nie je to vec politického názoru, ale faktov a skúseností. Koalícia by v tomto mala byť jednotná.

V praxi to však vyzerá inak a vládne strany sa nevedia dohodnúť ani na spôsobe predĺženia lockdownu, ani na očkovaní. Proti povinnému očkovaniu je hnutie Sme rodina a jednotný názor na to nemá ani strana SaS.

Heger navyše tvrdí, že ak chceme na Slovensku pozitívnu zmenu, reformy sa musia urobiť, a to s plnou podporou koalície.

Cieľom premiérovej práce je podľa jeho vlastných slov urobiť zo Slovenska krajinu, v ktorej budú ľudia radi žiť. Konštatuje však, že koalícia si sama hádže polená pod nohy.


„Veľké polená nám hádže pod nohy opozícia, ktorá je ochotná pre vlastný úspech obetovať i životy svojich voličov. A polená hádže každý, kto seje hnev a rozbroje, kto neprináša riešenie, ale iba ukazuje prstom,“ poznamenal Heger. Deklaruje, že žiadne poleno nezastaví jeho odhodlanie, nenechá sa zastrašiť ani odradiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia