Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. decembra 2021, 14:57
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Tom Cruise sedí na lietadle, ktoré letí dolu hlavou. Vitaj v úplne bežnom dni na natáčaní Mission: Impossible 8

Tom Cruise sedí na lietadle, ktoré letí dolu hlavou. Vitaj v úplne bežnom dni na natáčaní Mission: Impossible 8
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 8
Uložiť Uložené

Tom Cruise podnikol na natáčaní Mission: Impossible ďalší bláznivý kúsok, pri ktorom riskoval svoj život.

Preskočíme naše rozjímanie nad neuveriteľnou pracovnou morálkou a odvahou Toma Cruisa a rovno sa dostaneme k veci. Hollywoodsky „blázon“ opäť riskoval svoj život kvôli filmu.

Najnovšie sa posadil na lietadlo letiace „dolu hlavou“ počas natáčania Mission: Impossible 8.

Odporúčané
10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 10 najlepších kórejských filmov a seriálov na Netflixe 26. novembra 2021, 16:30

Podľa The Sun nacvičoval Cruise s kameramanmi a pilotmi extrémne nebezpečnú akčnú scénu, počas ktorej Cruise vyliezol na krídlo lietadla. To následne urobilo otočku vo vzduchu a Cruise tak sedel na krídle vo výške okolo 600 metrov.

Následne sa lietadlo údajne ešte raz otočilo a herec vliezol do kokpitu. Bulvárny denník The Sun pred pár mesiacmi prišiel s informáciou, že hollywoodske eso sa učí pilotovať 80 rokov staré lietadlo z čias druhej svetovej vojny. Malo by ísť o 1941 Boeing B75N1 Stearman.

Zdá sa, že Cruise a režisér Christopher McQuarrie nám neklamali. V minulosti totiž tvrdili, že pre ôsmy diel majú naplánované ešte šialenejšie kaskadérske a akčné kúsky než pre ten siedmy. Siedmy diel uvidíme v kinách už 30. septembra 2022. Ten ôsmy dorazí v júli 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia