Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. februára 2020, 21:34
Čas čítania 1:53
Dominik Vetrák

Tom Cruise bude v Mission: Impossible 7 a 8 robiť šialené kúsky, pri ktorých vyzerajú scény s helikoptérou ako detská stavebnica

FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7
Uložiť Uložené

Režisér Christopher McQuarrie prezradil, že s adrenalínovými kúskami zďaleka nekončia.

Mission: Impossible zažíva zlaté obdobie. Posledný diel s názvom Fallout v kinách zarobil 791 miliónov dolárov a potešil divákov a kritikov po celom svete. Na vrchol série sa dostal aj vďaka režisérovi Christopherovi McQuarriemu. Preto nás nesmierne potešil, keď Paramount oznámil, že ten istý muž sa postará aj o siedmy a ôsmy diel. Tie sa budú natáčať hneď po sebe, a tak sa sedmičky dočkáme v lete 2021 a osmičky zase o rok neskôr. 

McQuarrie v najnovšom rozhovore pre Empire Podcast prezradil, že so šialenými akčnými scénami rozhodne neplánujú prestať, práve naopak. Už teraz má v hlave 3 kúsky, pri ktorých údajne sekvencie s helikoptérou v epizóde Fallout vyzerajú ako detská stavebnica.

Nie je jasné, či myslel, že sa všetky objavia v sedmičke, alebo v oboch dokopy. Isté však je, že nás čaká poriadny adrenalínový zážitok. A to nehovoríme o tom, čo všetko musí prežívať štáb a samotný Tom Cruise. Opäť raz bude riskovať život, aby potešil svojich divákov a natočil poctivý akčný film. 

Domov
Zdieľať
Diskusia