Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2021, 10:29
Čas čítania 0:41
Viktor Kniš

Rihanna zatienila aj britskú kráľovnú Alžbetu. Stala sa národnou hrdinkou Barbadosu

Rihanna zatienila aj britskú kráľovnú Alžbetu. Stala sa národnou hrdinkou Barbadosu
Zdroj: Getty Images/Jonathan Brady – Pool
OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

Speváčka Rihanna je najznámejšou reprezentantkou malého ostrovného štátu, ktorý sa stal republikou na konci novembra.

Barbardos už nepodlieha britskej kráľovnej Alžbete II. Na konci novembra sa stal oficiálne republikou a má aj vlastnú prezidentku Sandru Masonovú. Karibský ostrovný štát sa tak stal najmladšou republikou na svete a túto udalosť oslávil vo veľkom štýle. Nechýbali oslavy a ohňostroje. Oslavovala aj najznámejšia reprezentantka krajiny – speváčka Rihanna, ktorá si do veľkej miery ukradla celú šou pre seba, a to aj napriek tomu, že na dôležitej udalosti sa zúčastnila aj kráľovná.

Kráľovná Alžbeta II. v posolstve zaželala obyvateľom ostrovného štátu „šťastie, mier a prosperitu v budúcnosti“ a zdôraznila dôležitosť „pokračovania priateľstva“ so Spojeným kráľovstvom.

Na ceremónii Rihannu vyznamenali ako národnú hrdinku, ešte oveľa viac však verejnosť zaujali fotografie v oranžových šatách. Mnohí si totiž pri pohľade na jej postavu povedali, že najbohatšia speváčka na planéte pravdepodobne čaká dieťa.

Na väčšine záberov si brucho zakrýva rukami, z čoho mnohí dedukujú, že by mohla naznačovať tehotenstvo. Informácie však ona ani jej partner ASAP Rocky nepotvrdili, preto ide len o dohady, ktoré nemusia byť pravdivé. Informáciu si za svoju zobral zatiaľ len britský bulvárny denník The Sun. 

Rihanna
Zdroj: Getty Images/Jonathan Brady – Pool
Domov
Zdieľať
Diskusia