Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2021, 7:32
Čas čítania 0:42
Ivan Koribanič

VIDEO: Internety baví svadobná párty s iPadovou atrapou ženícha. Deň pred svadbou totiž skončil v nemocnici

VIDEO: Internety baví svadobná párty s iPadovou atrapou ženícha. Deň pred svadbou totiž skončil v nemocnici
Zdroj: Tiktok/reprofoto, instagram.com/z06karmire
NEWS SVADBA
Uložiť Uložené

Pár sa chystal na štvrtý svadobný pokus po tom, čo prvé tri prekazila korona. Deň pred svadbou sa Gannon priotrávil jedlom. Následkom toho musel ísť do nemocnice.

Aj keď všetko vyzeralo na ďalší nevydarený pokus, mladomanželia sa vynašli naozaj originálne. Svadba sa napokon konala. Gannon bol síce v tom čase v nemocnici, no zamestnanci svadobného štúdia pomohli Christine, aby ho mala pri sebe, informujú Dobré noviny

Na úzku kovovú konštrukciu zavesili oblek a na jej vrchol umiestnili tablet. Na jeho obrazovke zapli Gannonovu vysmiatu fotku a obrad sa mohol začať. Zo svadby vzniklo aj video, ktoré sa na sociálnej sieti Tiktok stalo virálnym.

@thevictorianyoungsville

he had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail

♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) - Amaarae & Kali Uchis

Mnohí si tento nápad pochvaľujú a dívajú sa na to s úsmevom, no nájdu sa aj takí, ktorí to vidia presne opačne. Najdôležitejšie však je, že to s úsmevom berú práve novomanželia. „Tu ženích!“ napísal do komentára Gannon. „Veľké ďakujem štúdiu Victorian Youngsville. Toto bol náš tretí pokus o covidovú svadbu,“ ozrejmil kontext. „Sme spolu šťastne takmer osem rokov a mnoho ďalších rokov nás ešte len čaká,“ skonštatovala Christine.

Domov
Zdieľať
Diskusia