Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. novembra 2021, 11:34
Čas čítania 0:41
Daniel Mikolášik

Santa Claus je podľa Nórskej pošty gay. V novej vianočnej reklame sa zaľúbi do muža, ktorý ho pristihol s darčekmi

ZAUJÍMAVOSTI SANTA CLAUS VIANOČNÉ REKLAMY VIANOČNÉ SVIATKY
Uložiť Uložené

Reklama vznikla pri príležitosti 50. výročia dekriminalizácie homosexuality v Nórsku.

Obdobie súťaženia o najemotívnejšiu a najkreatívnejšiu vianočnú reklamu nekompromisne prichádza a tento rok sa zapojila aj Nórska pošta. Krátky film s názvom Keď Harry stretol Santu je o elegánovi v pokročilejšom strednom veku menom Harry, ktorý v jeden Štedrý večer pristihol Santu ukladať darčeky vo svojej obývačke.

Harry sa so Santom neskôr zblíži a ich spoločné večere každé Vianoce sa stanú tradíciou. Prejde to až do takého bodu, keď sa Harry po celý rok cíti smutno a osamelo a čaká len na 24. december, aby sa mohol stretnúť so svojím milovaným bradatým deduškom.

Muž sa napokon odhodlá vyznať svoju lásku a pošle Santovi list do jeho dedinky na severnom póle so slovami „všetko, čo chcem na Vianoce, si ty“, čo odkazuje na známu skladbu od Mariah Carey All I Want for Christmas Is You.

Santa preto využije služby Nórskej pošty, aby mu pomohla so zaslaním balíkov a mohol mať tak viac času na svojho milenca. Podľa Pink News bola táto reklama o Santovi gayovi vytvorená pri príležitosti 50. výročia dekriminalizácie homosexuality v Nórsku.

Domov
Zdieľať
Diskusia