Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2021, 9:04
Čas čítania 0:48
Daniel Mikolášik

Kultovky Blade Runner a Votrelec budú mať vlastné seriály. Ridley Scott posiela fanúšikom jasný odkaz

Kultovky Blade Runner a Votrelec budú mať vlastné seriály. Ridley Scott posiela fanúšikom jasný odkaz
Zdroj: Warner Bros., Universal Movies
FILMY A SERIÁLY BLADE RUNNER VOTRELEC
Uložiť Uložené

Milovníci sci-fi si prídu na svoje.

Kultový režisér Ridley Scott priznal, že jeho filmy Votrelec z roku 1979 a Blade Runner z roku 1982 budú mať vlastné akčné seriály. V rozhovore pre stanicu BBC, ktorý cituje Variety, prezradil, v akom štádiu sú aktuálne oba pripravované projekty.

Čo sa týka Blade Runnera, tvorcovia vraj už majú hotový scenár pilotného dielu očakávanej série. Viac informácií zatiaľ prezrádzať nechcel, no dodal, že fanúšikovia sa môžu tešiť na seriál, ktorý bude mať dokopy 10 dielov, pričom každá epizóda by mala trvať 60 minút.

Podobne je na tom podľa všetkého aj seriál o votrelcovi. Aktuálne sa vraj ešte pracuje na scenári pilotného dielu a kompletná séria by mala mať približne 8 až 10 hodín. O seriáli Votrelca sa prvýkrát začalo špekulovať ešte na jeseň minulého roka a neskôr v decembri 2020 šéf televíznej stanice FX John Landgraf opísal projekt ako „prvý votrelecký príbeh na Zemi“.

O Blade Runnerovi však počujú filmoví fanúšikovia vôbec prvýkrát a všetko nasvedčuje tomu, že práve tento seriál je už v pokročilejšom štádiu. Tvorcovia chcú dať sérii pravdepodobne druhú šancu po finančnom neúspechu Blade Runnera 2049. Nie je však zatiaľ jasné, či pôjde o pokračovanie filmu Denisa Villeneuva alebo o spin-off, či prequel na prvý film z roku 1982.

blade runnervotrelec
Zdroj: Warner Bros., Universal Movies
Domov
Zdieľať
Diskusia