Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. novembra 2021, 18:44
Čas čítania 0:36
Kamila Šebestová

Red Hot Chili Peppers prídu na Slovensko. Vidieť ich budeš môcť na festivale Lovestream

NEWS RED HOT CHILI PEPPERS
Uložiť Uložené

Ide o ich historicky prvé vystúpenie na Slovensku.

Legendárna kapela Red Hot Chili Peppers zavíta na Slovensko. Ide o jej prvé vystúpenie v našich končinách. Pozrieť si ju budeš môcť na novom hudobnom festivale Lovestream. 

V období pandémie pracovala kapela na novom albume, ktorý vydá mesiac pred koncertom, teda 6. mája 2022. Slovensko tak bude medzi prvými krajinami na svete, ktoré budú počuť čerstvé novinky naživo.

Red Hot Chili Peppers vystúpia v tradičnom zložení s gitaristom Johnom Frusciantem. Ten sa do kapely vrátil po desiatich rokoch. Kalifornská formácia hrá od roku 1983, patrí k najúspešnejším rockovým kapelám. 

Vychádzajúci album je podľa slov kapely „iný a nový“ a jej členovia sú s ním spokojní. Je to aj vďaka gitaristovi. 

„Pozrite sa, John nebol v našej kapele desať rokov. To je dosť dlho. Je teda jasné, že náš album bude znieť inak. No bude znieť ako my štyria, lebo je medzi nami špeciálna chémia,“ povedal bubeník Chad Smith v rozhovore pre Rolling Stone.

Domov
Zdieľať
Diskusia