Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
10. novembra 2021, 12:19
Čas čítania 0:51
Ema Stanovská

Paul Rudd je najsexy mužom roka 2021 podľa magazínu People. „Nič nie je viac sexy ako pokora,“ povedal hercovi moderátor

NEWS PAUL RUDD
Uložiť Uložené

„Nemám v pláne tváriť sa, aký som skromný. Idem sa do toho poriadne oprieť. Dám si vyrobiť aj vizitky,“ nadľahčene reagoval herec na svoj nový titul.

Americký magazín People udelil hercovi a komikovi Paulovi Ruddovi titul najsexy muž roka 2021. Oznámili mu to počas nočnej talkshow The Late Show with Stephen Colbert, kde sa tento utorok objavil ako hosť. 

Moderátor Colbert Rudda prinútil, aby podstúpil „skúšku atraktivity“ – herec musel vydržať šteklenie, tváriť sa, že je výstavný pes, a pózovať ako robotník či mních. Mal tým dokázať, že „vie urobiť niečo sexy“. Rudd si napokon musel vyliať na hlavu vedro vody a so smiechom kričať: „Pomoc, topím sa v atraktivite!“

Potlesk a šerpa

Moderátor mu následne povedal, že má „negatívny test na atraktivitu“, na čo herec smutne odkráčal preč a Colbertovi poďakoval za príležitosť. Vtedy začalo publikum tlieskať. „Nič nie je viac sexy ako pokora. Prešiel si, si najsexy muž sveta!“ povedal moderátor. Šokovanému hercovi dali korunu, kvety a šerpu s nápisom „Najsexy muž“.

Pre magazín People nadľahčene povedal, že „dúfa, že bude pozývaný na sexy večere s Georgeom Clooneym a Bradom Pittom“, a doplnil: „Nemám v pláne tváriť sa, aký som skromný. Idem sa do toho poriadne oprieť. Dám si vyrobiť aj vizitky.“

Herec sa preslávil viacerými úlohami – od lámača ženských sŕdc až po superhrdinu. Zahral si napríklad Mika Hannigana, priateľa a manžela Phoebe Buffay v seriáli Friends. Zahral si aj vo filmoch Ant-Man, Avengers: Endgame či v americkej komédii Clueless.

Domov
Zdieľať
Diskusia