Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. novembra 2021, 14:27
Čas čítania 1:07
Tímea Krauszová

Minister Naď o ľuďoch, ktorí blokovali Lidl: Sú to opice, dezoláti a výtržníci, ktorí pre spoločnosť nerobia nič dobré

NEWS KORONAVÍRUS
Uložiť Uložené

Minister naznačuje, že ide o platenú skupinu provokatérov.

Minister obrany Jaroslav Naď sa na svojom Facebooku rozhorčoval nad ľuďmi, ktorí bez rúšok a agresívne blokovali pokladnice v jednej z predajní Lidl v Piešťanoch. Schvaľuje zásah policajtov, vraví, že urobili všetko pre to, aby ochránili naše zdravie, majetok a zaistili dodržiavanie zákonov.

Vandali, grázli, opice

Naď zároveň ľudí, ktorí na znak protestu prišli do potravín bez rúšok a vzdorovali policajtom, nazval opicami. Je presvedčený, že ide o organizovanú skupinu, ktorá porušuje zákony po celom Slovensku.

„Šíria chorobu medzi zodpovednými ľuďmi, lebo nedodržiavajú protiepidemické nariadenia, zneužívajú na svoje primitívne a protizákonne konanie aj malé deti a dokonca berú tovar z obchodov bez zaplatenia. Osočujú a vyhrážajú sa vedcom či lekárom pred ich domovmi, sú absolútnym odpadom spoločnosti, s ktorým sa musíme jasne vysporiadať,“ píše minister v kritickom statuse.

Domov
Zdieľať
Diskusia