Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
2. novembra 2021, 15:47
Čas čítania 0:37
Dominik Vetrák

Chris Pratt je Garfield. Správu o novom animáku oznámili v pondelok, ktorý Garfield extrémne nenávidí

Chris Pratt je Garfield. Správu o novom animáku oznámili v pondelok, ktorý Garfield extrémne nenávidí
Zdroj: Universal Studios
FILMY A SERIÁLY GARFIELD
Uložiť Uložené

Chystá sa nový celovečerný animovaný film o Garfieldovi.

Chris Pratt je obrovská hollywoodska hviezda, za čo vďačí režisérovi a scenáristovi Jamesovi Gunnovi, ktorý ho obsadil do roly Star-Lorda v Strážcoch galaxie od Marvelu. Pratt odvtedy získava jednu lukratívnu rolu za druhou. Najnovšie sa k nim pridáva aj Garfield. Pratt tohto milovaného kocúra nahovorí v celovečernom animovanom filme, informuje The Hollywood Reporter. Po snímkach The Lego Movie a Onward teda pôjde o Prattov ďalší klasický animák. 

Odporúčané
Herci boli z natáčania Duny unesení. Nikto z nich predtým nezažil to, čo sa dialo na pľaci a čo videli na vlastné oči Herci boli z natáčania Duny unesení. Nikto z nich predtým nezažil to, čo sa dialo na pľaci a čo videli na vlastné oči 31. októbra 2021, 14:30

Snímka má už známy aj kreatívny tím. Scenár napíše David Reynolds (Finding Nemo), zatiaľ čo réžie sa ujme Mark Dindal (Chicken Little). Páni v minulosti už spoločne pracovali na skvelom animáku The Emperor’s New Groove (Vladárova nová tvár). 

Garfield sa dočkal viacerých animákov aj hraných filmov. Najznámejšie sú dva celovečeráky, kde ho stvorili pomocou počítačových efektov a nahovoril ho Bill Murray. Nová verzia teda bude úplne animovaná. Zatiaľ nevieme, ktorých iných hercov okrem Chrisa Pratta ešte budeme počuť. Za Garfieldom stojí štúdio Sony Pictures a premiéry sa dočkáme zrejme do dvoch rokov.

Garfield
Zdroj: Universal Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia