Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 18:17
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

2. séria Zaklínača bude megalomanskejšia ako prvá. Geralt ochraňuje Ciri, zabíja monštrá a zúčastňuje sa na vojne

2. séria Zaklínača bude megalomanskejšia ako prvá. Geralt ochraňuje Ciri, zabíja monštrá a zúčastňuje sa na vojne
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Netflix vydal oficiálny trailer na 2. sériu Zaklínača s množstvom nových záberov.

Netflix sa pomaly pripravuje na štart 2. série Zaklínača. Očakáva sa, že pôjde o jednu z najúspešnejších premiér. Niet sa čomu čudovať. Prvú sériu si obľúbilo veľké množstvo divákov, značka sa rozšírila ešte viac a zdá sa, že stúpla aj kvalita. Aspoň to sa dá vyčítať z trailerov.

Ten najnovší poteší čitateľov kníh, keďže ukázal viacero známych a obľúbených postáv, medzi ktorými je aj Rience, veľký knižný záporák, ktorý Geraltovi neraz podkúril. 2. séria sa na Netflix dostane 17. decembra s tým, že natáčanie 3. série by sa malo začať už o niekoľko mesiacov. Nebudeme na ňu teda určite čakať 2 roky ako na 2. sériu. 

Odporúčané
November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game 26. októbra 2021, 19:30

Okrem všetkých z prvej série, čo prežili, sa dočkáme aj viacerých nových postáv. Za zmienku stojí okrem Vesemira (Kim Bodnia) aj Lambert (Paul Bullion) či Dijkstra (Graham McTavish). Videli sme aj spomínaného Rienca, Nivellena (Kristofer Hivju, známy ako Tormund z Game of Thrones) a určite nás tvorcovia prekvapia aj niekým iným.

Dej sa začne hneď po skončení prvej série, keď budeme sledovať, ako sa Geralt snaží dostať Ciri na Kaer Morhen k ostatnými zaklínačom, zatiaľ čo Yennefer zajmú nilfgaardske sily.

Domov
Zdieľať
Diskusia