Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. októbra 2021, 13:06
Čas čítania 0:32
Dominik Vetrák

Lady Gaga zabíja pohľadom v House of Gucci. Štýlová biografia o módnych gigantoch vyzerá úžasne

Lady Gaga zabíja pohľadom v House of Gucci. Štýlová biografia o módnych gigantoch vyzerá úžasne
Zdroj: MGM
FILMY A SERIÁLY HOUSE OF GUCCI
Uložiť Uložené

Sleduj najnovší trailer k House of Gucci od Ridleyho Scotta. V kinách už čoskoro.

Biografia podľa skutočných udalostí sa zameria na rodinu a klan módnych gigantov Gucciovcov. Režisér Ridley Scott posiela do sveta nový trailer, ktorý nás utvrdzuje v tom, že pôjde o skvelý kinozážitok. A dá sa vôbec natočiť zlý film s takým nabitým hereckým obsadením?

Odporúčané
November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game November je na Netflixe najsilnejší mesiac v histórii. Uvidíš Red Notice, Cowboy Bebop, Narcos, Tiger King a možno nové Squid Game 26. októbra 2021, 19:30

Patrizia Reggani (Lady Gaga) je v snímke manželkou Maurizia Gucciho (Adam Driver). Reggani dala svojho manžela zavraždiť po tom, čo zistila, že ju podvádza. Počas filmu uvidíme, ako sa manželia spoznali, zosobášili, ale aj odcudzili a ako to všetko vnímala rodina Gucciovcov.

Domov
Zdieľať
Diskusia