Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. októbra 2021, 6:31
Čas čítania 1:20
Martin Mičuda

Ford na tohtoročnom veľtrhu SEMA predvedie 4 vyšperkované modely slávneho Bronca. Ukáže aj verziu s pásmi

Ford na tohtoročnom veľtrhu SEMA predvedie 4 vyšperkované modely slávneho Bronca. Ukáže aj verziu s pásmi
Zdroj: Ford
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY FORD TUNING
Uložiť Uložené

Americký výrobca poukazuje na všestrannosť znovuzrodenej ikony.

Už budúci týždeň sa výrobcovia v rámci tohtoročného veľtrhu SEMA v Las Vegas pochvália svojimi najlepšími výtvormi. Zatiaľ čo divízia Chevrolet Performance chce zaujať najmä svojím novým obrovským motorom ZZ632, konkurenčný Ford tento rok staví na znovuzrodenú ikonu. Odnož Ford Performance totiž vystaví hneď 4 zákazkové úpravy slávneho modelu Bronco. 

Odporúčané
Nové C nám dokázalo, že je najpokrokovejšie vo svojej triede. V jednej veci dokonca prekonáva aj vlajkové S Nové C nám dokázalo, že je najpokrokovejšie vo svojej triede. V jednej veci dokonca prekonáva aj vlajkové S 28. septembra 2021, 14:30

Počas 2. až 5. novembra sa na SEMA Show ukáže napríklad Bronco RTR Fun-Runner, teda matne sivý exemplár postavený až na 37" terénnych pneumatikách. Ako ukazujú oficiálne vizualizácie, pôjde o krátky 2-dverový variant bez strechy s ochranným modrým rámom.

Spevnený podvozok počíta so špeciálnymi tlmičmi Fox Performance Elite, zatiaľ čo úpravami prešiel aj výfukový systém. Na oboch koncoch pribudne ochranný rám a karosériu oživí pestrofarebnejší polep. Pod kapotou bude motor 2.3 EcoBoost so zatiaľ nešpecifikovaným výkonom.

Ford, Bronco, SEMA,
Zdroj: Ford
Domov
Zdieľať
Diskusia