Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2021, 20:04
Čas čítania 1:19
Dominik Vetrák

Tom Holland a celý štáb natočili Spider-Man: No Way Home ako rozlúčku so Spideym. Na natáčaní plakali

Tom Holland a celý štáb natočili Spider-Man: No Way Home ako rozlúčku so Spideym. Na natáčaní plakali
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY SPIDER-MAN: NO WAY HOME
Uložiť Uložené

Tom Holland v rozhovore pre Entertainment Weekly prezradil, ako pristupovali k natočeniu najnovšieho filmu.

Entertainment Weekly uvoľnilo 2 nové fotky zo Spider-Man: No Way Home a vyspovedalo pri tom hlavnú hviezdu Toma Hollanda, ktorý hrá Petera Parkera/Spider-Mana. Ten si pochvaľoval kolegu Alfreda Molinu, ktorý si v snímke zahral Doctora Octopusa, záporáka zo Spider-Mana 2 od režiséra Sama Raimiho, ktorý sa do sveta Avengerov dostal cez alternatívne dimenzie (Raimiho filmy a nový Spider-Man sa odohrávajú v iných dimenziách). 

Holland spomína, že bolo fascinujúce sledovať, ako Molina vníma zmenu natáčacích techník a celkovej technológie. Na natáčaní snímky Spider-Man 2 mal totiž k dispozícii aj reálne mechanické ruky, zatiaľ čo pri natáčaní No Way Home boli už urobené výhradne digitálne cez vizuálne triky. Holland sa však zamýšľal hlavne nad tým, že No Way Home môže byť posledným filmom so Spider-Manom.

Odporúčané
Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách Sacha Cohen stvoril Ali G-ho a Borata, pri niektorých filmoch nosil nepriestrelnú vestu. Toto mu manželka pašovala v nohavičkách 13. októbra 2021, 9:30

„Pristupovali sme k tomu ako ku koncu. Ak by sme mali šťastie pracovať s týmito postavami ešte raz, videli by ste ich v odlišnom svetle. Už by to nebola trilógia Homecoming. Dali by sme si načas a vytvorili by sme odlišné filmy, hlavne čo sa ich tónu týka. Či sa to stane alebo nie, to neviem. No Way Home sme však brali ako koniec,“ hovorí Holland. 

Herec pravdepodobne myslí, že ak by pokračoval vo filmoch so Spider-Manom, presunul by sa zo strednej školy a sledovali by sme dospelého Parkera a Spider-Mana. Nakoniec, aj sám Holland má už 25 rokov. Vzhľadom na to, že Marvel Studios a Sony majú oficiálne zmluvu už len na tento film, je prirodzené, že tvorcovia v Marvel Studios nechceli nechať príbeh otvorený pre prípad, že im Sony už postavu Spider-Mana nepožičia.

Niečo nám však vraví, že v budúcnosti sa ešte Hollandov Spidey ukáže. A keď nie v Marvel Cinematic Universe, tak zrejme v inom svete, napríklad v tom od Venoma. O tom sme si však viac povedali tu. Holland v závere rozhovoru priznal, že on, Zendaya a Jacob Batalon (postava Neda) v záverečný deň natáčania plakali, keďže si uvedomili, že spolu už takto možno nič nenatočia. V posledných 5 rokoch, odkedy je Holland Spider-Manom, sa veľmi zblížili. 

Odporúčané
RECENZIA: Venom 2 – Carnage prichádza RECENZIA: Venom 2 – Carnage prichádza 14. októbra 2021, 13:30
Domov
Zdieľať
Diskusia