Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2013, 15:41
Čas čítania 0:00
tlačová správa

Kontrafakt a H16 vystúpia na 10. Carat tuningu!

REFRESHER
Uložiť Uložené

Dojdi na Carat, khamarát.

Kontrafakt a H16 vystúpia na 10. Carat tuningu!

Už po 10.krát sa uskutoční Carat Tuning Party na piešťanskom letisku - jubilejný desiaty ročník, na ktorom určite nemôžeš chýbať! Brány letiska sa otvoria v piatok o 14:00. Môžete si užiť voľne šprinty a pretekať sa s vašimi kamarátmi, sledovať profesionálnych driftérov, ktorí budú trénovať na sobotný pretek, prípadne si vyskúšať drifty na vlastnej koži prostredníctvom drift taxi. 

Večer odštartuje na hlavnom stagei tá najväčšia párty, aká kedy na motoristickej akcii bola!  Čaká Vás veľkolepá Europa2 Dance ExXtravaganza live Road Show, Puerto, H16 a Majk Spirit predstavia nový album, nebude chýbať ani headliner - KONTRAFAKT (Rytmus - Ego - Anys,) 12 nádherných sexy finalistiek Miss Carat Tuning Party zabojuje o prestížny titul krásy, obrovský ohňostroj k 10. výročiu a pokus o vytvorenie najväčšieho miešaného drinku na Slovensku - ktorý Vám samozrejme zadarmo rozčapujeme!  A celé to bude korunované historicky prvými nočnými driftami na Slovensku!!! Na tanečnom stagei Vás bude do skorých ranných hodín baviť In Da Club party.

Počas soboty zas uvidíte najviac športových, závodných, upravených áut nielen pokope, ale aj priamo v akcii! Pripravte sa na:

- 4.kolo slovenského šprintérskeho šampionátu áut a motocyklov - alebo jednoducho Drag Race

- 2. kolo slovenského driftérskeho šampionátu King of  Drift Slovakia 2013

- 3. kolo slovenskej medzinárodnej súťaže Tuning Battle, v ktorej autá súťažia o najkrajší design

- súťaž dB Drag, v ktorej automobily súťažia o najsilnejší sound systém

- jednu z najdlhších slalomových tratí na Slovensku, na ktorej môžete závodiť aj vy!

- a v neposlednom rade uvidíte najvačšie slovenské klubové parkovisko za účasti tých najprestížnejších klubov!

Celkovo uvidíte viac ako 1000 automobilov bojujúcich v takmer 70.-tich rôznych kategóriach o viac ako 200 prestížnych pohárov a ocenení!

No a aby toho samozrejme nebolo málo, tak sa počas obednej prestávky pokúsime vytvoriť Guinessov svetový rekord v hromadnom burnoute!  Ak sa nám to podarí, tak to bude vyzerať asi takto 

Taktiež sa Vám predstaví LOW RIDER SHOW z Rakúska, špičkovy moto stunt jazdec Zdeno Rybár a keď všetko dobre dopadne, tak bude aj malá párty v sobotu v podaní playmate Dj Miss Lynna!

...vidíme sa na Carate!

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji za zvýhodnenú cenu tu - A POZOR! Každá vstupenka zakúpená pred 10.06 je zaradená do losovania o obšitie interiéru v hodnote 2000 euro od spoločnosti TLM Design a o celopolep auta v hodnote 1500 eur od spoločnosti Wrapp-Fol

Domov
Zdieľať
Diskusia