Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
26. septembra 2021, 19:21
Čas čítania 1:09
Martin Adam Pavlík

Ronaldo dal šéfkuchárom Manchestru United zoznam svojich obľúbených jedál, spoluhráči však z toho nie sú príliš nadšení

Ronaldo dal šéfkuchárom Manchestru United zoznam svojich obľúbených jedál, spoluhráči však z toho nie sú príliš nadšení
Zdroj: Getty Images/Clive Brunskill
ZAUJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Začnú jesť všetci jeho spoluhráči portugalské jedlá a vzdajú sa nadobro dezertov?

Portugalský útočník Cristiano Ronaldo sa po dvanástich rokoch vrátil v auguste tohto roka do Manchestru United. Prvýkrát sa ukázal v drese tímu ešte v roku 2003, následne prestúpil v roku 2009 do hviezdneho Realu Madrid, odkiaľ sa presunul v roku 2018 do turínskeho Juventusu. Po návrate k červeným diablom hneď ukázal, prečo je už päťnásobným držiteľom Zlatej lopty pre najlepšieho hráča planéty.

Tridsaťšesťročný Portugalčan strelil štyri góly v posledných piatich zápasoch a rozhodne po hernej stránke prispieva k tomu, aby bol Manchester opäť na vrchole ligy. Ako však uvádzajú britské noviny Daily Mirror, Ronaldo narobil medzi spoluhráčmi v tíme mierny rozruch mimo ihriska – svojím striktným jedálničkom. Ronaldo totiž presvedčil šéfkuchárov klubu, aby zaradili jeho obľúbené jedlá na jedálny lístok cvičiska.

Na vrchole zoznamu sa umiestnil tradičný portugalský guláš, ktorý sa skladá zo slanej tresky a z vajec. Zatiaľ čo toto jedlo malo u spoluhráčov z Manchestru United celkom úspech, s množstvom ďalších jedál už neboli takí spokojní. Podľa denníka Sun je hlavným problémom chobotnica, ktorú ostatní hráči nechcú ani vidieť, no portugalská hviezda ju miluje. 

Ronaldo
Zdroj: TASR/AP

Svetoznámy futbalista je známy svojím prísnym režimom, čo sa týka zdravých jedál a diéty. Verí, že správna strava ho dokáže držať na vrchole a vo forme ešte aj v štyridsiatke. Údajne nepije žiaden alkohol a dezerty sú preňho tabu, čo tiež znervózňuje spoluhráčov. Tí sa po jeho návrate zo strachu z toho, že by ich vysmial, vzdali tradičných piatkových večerných pudingov.

Žeby Ronaldo chcel takýmto spôsobom prispieť k lepšej kolektívnej kondícii? Uvidíme podľa výsledkov tímu. Tie v poslednom čase nie sú najlepšie. Manchester najskôr prehral v Lige majstrov na ihrisku švajčiarskeho klubu Young Boys Bern, cez týždeň prišlo vyradenie v ligovom pohári s West Hamom a v sobotu ho nečakane porazila aj Aston Villa.

Domov
Zdieľať
Diskusia