Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. septembra 2021, 11:30
Čas čítania 0:58
Richard Balog

Súkromné mólo, jazero či golfové ihrisko len niekoľko metrov od domu. Takto vyzerá bývanie za 1,2 milióna eur hodinu od Bratislavy

Súkromné mólo, jazero či golfové ihrisko len niekoľko metrov od domu. Takto vyzerá bývanie za 1,2 milióna eur hodinu od Bratislavy
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA ARCHITEKTÚRA ZO SLOVENSKEJ A Z ČESKEJ REPUBLIKY SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Malebná a pokojná lokalita predstavuje dokonalý odpočinok v objatí prírody a súkromného rezortu Penati Golf v obci Šajdíkove Humence.

Realitná kancelária Svoboda & Williams vyťahuje eso z rukáva. Len pred niekoľkými hodinami zaradila do ponuky jednu z najkrajších nehnuteľností, akú sme mali možnosť tento rok vidieť. Na predaj je dvojpodlažná vila z dreva, ktorá sa nachádza v bezprostrednej blízkosti uzavretého rekreačného rezortu Penati Golf. 

Štvorizbový rodinný dom vzdialený približne hodinu od Bratislavy či Brna sa rozprestiera na pozemku s plochou takmer 900 štvorcových metrov. Novým majiteľom ponúkne okrem luxusného interiéru aj zimnú záhradu, veľkometrážnu terasu či vlastné mólo s priamym vstupom do jazera

Odporúčané
Vitaj v budúcnosti. Lazy House v Zlíne je stelesnením modernej architektúry, do ktorej sa zamiluješ Vitaj v budúcnosti. Lazy House v Zlíne je stelesnením modernej architektúry, do ktorej sa zamiluješ 14. septembra 2021, 15:32

Nehnuteľnosť je na predaj kompletne zariadená a neočarí len milovníkov golfu. V areáli je možné bicyklovať sa, hrať tenis alebo využívať jazero na plávanie, člnkovanie či rybolov. 

Spodné podlažie tvorí predsieň prepojená s garážou, technická miestnosť, samostatná toaleta, obývacia izba spojená s kuchyňou, jedálňou a so zimnou záhradou. Najväčším lákadlom je panoramatický výhľad na okolitú prírodu. Druhé podlažie disponuje hlavnou spálňou s en-suite kúpeľňou, dvomi ďalšími izbami vrátane domácej kancelárie, kúpeľňou a toaletou. Spolu má interiér necelých 200 štvorcových metrov. 

Kompletné vybavenie zahŕňa kvalitné drevené podlahy a okná s trojsklom, podlahové vykurovanie v kúpeľniach aj hliníkové vchodové dvere. Pomocou inteligentnej technológie od firmy Loxone je možné ovládať takmer celú domácnosť vrátane osvetlenia, hudby, slnečných clôn, garáže alebo vzduchotechniky. V záhrade je anglický trávnik s automatickou závlahou aj zastrešené sedenie či vírivka. 

Vilu predávajú za 1 260 000 eur. Viac potrebných informácií nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie. Teraz si vychutnaj galériu zobrazenú nižšie. 

Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.

Svoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & WilliamsSvoboda & Williams
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia