Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. septembra 2021, 22:06
Čas čítania 0:56
Dominik Vetrák

The Guilty: Jake Gyllenhaal zachraňuje unesenú ženu volajúcu na 112 v napínavom traileri na remake dánskeho skvostu

The Guilty: Jake Gyllenhaal zachraňuje unesenú ženu volajúcu na 112 v napínavom traileri na remake dánskeho skvostu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE GUILTY
Uložiť Uložené

Sleduj prvý trailer na The Guilty, napínavý triler od Netflixu.

Dánsky triler The Guilty v roku 2018 potešil každého fanúšika napínavého žánru. Snímka sa mohla pýšiť skvelou réžiou a vynikajúcim dejovým zvratom podporeným kvalitnými hereckými výkonmi. V recenzii sme jej udelili 9 bodov z 10 a dnes sa pozeráme na trailer na jej hollywoodsky remake. 

Ten natočil Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer), ktorý už s prerábkami filmov skúsenosti má, keďže je tvorcom aj The Magnificent Seven. Fuqua tento rok pustil do kín aj otrasný akčný film Infinite, dúfame preto, že The Guilty sa mu podarilo oveľa viac. Dôveru v projekt dáva aj fakt, že scenár preň napísal Nic Pizzolatto (True Detective). 

Odporúčané
Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila Shia LaBeouf: niekoľkokrát zatknutý, znásilnený a špičkový herec, ktorého kariéra sa asi skončila 7. septembra 2021, 9:30

Snímka rozpráva príbeh bývalého policajta Asgera Holma, ktorý pracuje na tiesňovej linke. Jeho stereotypná služba sa mení na súboj s časom po tom, ako obdrží telefonát od unesenej Iben. Hovor sa však preruší a Asger sa púšťa do pátrania po ohrozenej žene a jej únoscovi. Obklopený štyrmi stenami a s telefónom ako jediným nástrojom Asger odkrýva zločin väčší, než mohol na začiatku čo i len tušiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia