Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. mája 2013 o 16:19
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Napumpovaný trailer k novému Wolverinovi!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

K včerajším dvom plagátom k postavám dnes pribudol aj očakávaný trailer k novému Wolverinovi. Čas do premiéry 25. júna sa výrazne kráti.

K včerajším dvom plagátom k postavám Yukio a Viper dnes pribudol aj očakávaný trailer k novému Wolverinovi. Letná pecka s Hughom Jackmanom tak finišuje prípravy a nám ostáva už len čakať. Môžeme len smútiť, že v najbližších rokoch nikoho z X-menov v Avengeroch neuvidíme. Čo sa ale tohto filmu týka, nášho impulzívneho kamaráta s adamantiovými pazúrmi príbeh zavedie až do ďalekého Japonska. Skontaktuje sa s ním totiž vojak, ktorého kedysi zachránil a na sklonku života sa mu chce odplatiť. Prišiel totiž na spôsob, ako Logana učiniť smrteľným. Koniec okamžitej regenerácie, smrteľnosť ale aj psychická a fyzická vyťaženosť spojená so samurajskými mečmi pôsobiacimi mu nemalé problémy budú mať za následok ďalší rozvoj tejto postavy. Buď to Logan neprežije, alebo sa z tejto bitky vráti oveľa silnejší, než kedy predtým. The Wolverine má na Slovensku premiéru naplánovanú na 25. júla.

 

Napumpovaný trailer k novému Wolverinovi!

Napumpovaný trailer k novému Wolverinovi!
Domov
Zdieľať
Diskusia