Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. septembra 2021, 11:56
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Autori kreslených rozprávok Prasiatko Peppa sa zabávajú na Kanyem Westovi: Nemuseli sme vypredať štadión a máme lepšiu recenziu

Autori kreslených rozprávok Prasiatko Peppa sa zabávajú na Kanyem Westovi: Nemuseli sme vypredať štadión a máme lepšiu recenziu
Zdroj: Flickr/Kim Erlandsen – NRK P3/na voľné použitie
HUDBA KANYE WEST
Uložiť Uložené

Kanye West dostal od populárneho portálu Pitchfork hodnotenie 6,0. Známi autori rozprávok pre deti dostali 6,5, a tak si z rapera uťahujú, že to zvládli aj bez listening párty pre 50-tisíc ľudí.

Kanye West môže byť síce s úspechom projektu Donda spokojný, nepodarilo sa mu však prekonať momentálne najväčšieho súpera, ktorým je Drake. Ten ho predbehol v počte streamov za prvý deň o viac ako tretinu a Ye si nedá za klobúk ani recenziu od prestížneho hudobného portálu Pitchfork. Ten Kanyemu daroval len šesť bodov z desiatich, čo využili tvorcovia rozprávky Prasiatko Peppa, aby si zo slávneho rapera spravili žarty na Twitteri. 

Tým totiž Pitchfork ohodnotil album s pesničkami pre deti. Recenzenti mu udelili o pol bodu viac. „Prasiatko Peppa nemuselo zorganizovať listening párty na štadióne Mercedes-Benz, aby získalo o pol bodu viac,“ napísali autori na oficiálny účet na Twitteri. Aj keď príspevok zakrátko zmizol, internet sa na odvahe animovanej postavy baví už niekoľko dní. Kanye West zatiaľ na vtipný status nereagoval. 

Domov
Zdieľať
Diskusia