Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2021, 10:06
Čas čítania 0:46
Viktor Kniš

Kandidátka do parlamentu z Harabinovej strany vraj varila pervitín. Chystala sa priznať, v poslednej sekunde zmenila názor

NEWS ŠTEFAN HARABIN
Uložiť Uložené

Gabrielu Kučerovú obvinili ako členku gangu zo Serede, ktorý sa zaoberal drogovou trestnou činnosťou.

Bývalá kandidátka do parlamentu za stranu Vlasť odmietla dohodu o vine a treste v poslednej sekunde. Gabrielu Kučerovú obvinili ako členku gangu zo Serede, ktorý sa zaoberal drogovou trestnou činnosťou. Ostatní členovia skupiny sa už priznali a dostali znížené tresty vo výške od 5 do 10 rokov, Kučerovej teraz hrozí 25 rokov až doživotie, upozorňujú Aktuality

Aj právna zástupkyňa obžalovanej pravdepodobne očakávala, že sa jej klientka prizná, po hlavnom pojednávaní však situáciu odmietla komentovať. 

Kučerová
Zdroj: Vlasť

Z drogovej trestnej činnosti a zo založenia, zosnovania a z podporovania zločineckej skupiny obvinili v rámci rozsiahlej akcie Venal od roku 2018 už 56 osôb zo Serede, z Galanty a Trnavy. Podľa TV Markíza sú medzi nimi aj policajt, pracovník Kriminálneho úradu finančnej správy a bývalý policajt. 

NAKA zadržala 2 531 kilogramov tabliet za 4,8 milióna eur, z ktorých by bolo možné vyrobiť skoro pol tony metamfetamínu za približne 17 miliónov eur. 

Odporúčané
12 politických lídrov na Slovensku očami ľudu: Kto sú, aké sú ich majetky a prečo si z nich uťahuje Zomri? 12 politických lídrov na Slovensku očami ľudu: Kto sú, aké sú ich majetky a prečo si z nich uťahuje Zomri? 23. februára 2020, 13:40

Polícia zadržala aj 251 kilogramov už vyrobeného metamfetamínu za viac ako 8 miliónov eur. V rámci akcie, ktorá vyčistila Sereď a okolie od drog, zadržali aj 11,6 kilogramu marihuany, ktorá by sa dala na čiernom trhu predať za približne 100-tisíc eur. Okrem toho polícia zadržala aj nešpecifikované „väčšie množstvo“ kokaínu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia