Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2021 o 19:39
Čas čítania 0:55
Jakub Paulík

TOP 3 vo štvrtok: Slovenská erotická reality šou, novinári na chodníku pred generálnou prokuratúrou a výpadok Instagramu

TOP 3 vo štvrtok: Slovenská erotická reality šou, novinári na chodníku pred generálnou prokuratúrou a výpadok Instagramu
Zdroj: Refresher
NEWS TOP 3 REFRESHER ČLÁNKY
Uložiť Uložené

Prečítaj si o najzaujímavejších správach dnešného dňa.

Generálna prokuratúra nepozvala na tlačovú konferenciu niektoré médiá

Úrad generálneho prokurátora SR pred dvomi dňami zbavil všetkých obvinení exšéfa SIS Vladimíra Pčolinského, právnika Zoroslava Kollára a oligarchu Jaroslava Haščáka. Na dnešnú tlačovú konferenciu pozval len vybrané médiá, pričom Denníku N a Aktualitám zamedzili vstup. Obdobne nepozvali ani redaktorov zo SME. Maroš Žilinka tvrdí, že pre viac novinárov nebolo z kapacitných dôvodov miesto. Viac sa dočítaš tu.

žilinka
Zdroj: TASR/Milan Kapusta

Hromadný výpadok Instagramu

Ak si dnes zbesilo klikal na Instagram a nenačítali sa ti nové fotografie, nebol si v tom sám. Známa sociálna sieť mala výpadok na väčšine územia Slovenska. Problémy však nastali aj na Facebooku. Ľudia sa naň nevedeli prihlásiť alebo nemohli odosielať správy. Viac informácií nájdeš tu.

downdetector
Zdroj: Downdetector

V slovenskej zoznamovacej šou budú hodnotiť nahých ľudí

Na obrazovky Mall.TV sa už onedlho dostane slovenská verzia reality šou Naked Attraction, v ktorej si ľudia vyberajú partnerov podľa genitálií. „Pre Mall.tv pripravujeme kasting na novú kontroverznú zoznamovaciu šou. Zoznamovať sa môžu všetci, zoznamka nemá obmedzenia a je vhodná pre záujemcov z celého Slovenska,“ uvádza sa v inzeráte facebookovej stránky Komparz do televízie. Viac sa dočítaš v tomto článku.

Naked Attraction
Zdroj: Naked Attraction

Instagramový post dňa

„Nebude možnosť klásť otázky, nemusíte tam byť,” povedal hovorca generálnej prokuratúry novinárke Laure Kellöovej. Chcel jej tým odôvodniť, prečo neboli Aktuality a ďalšie médiá pozvané na tlačovú konferenciu. A tak vznikla fotografia, na ktorej Monika Tódová a Laura Kellöová pracujú na chodníku pred budovou generálnej prokuratúry.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa laura kelloova (@kellolaura)

Domov
Zdieľať
Diskusia