Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. augusta 2021, 11:30
Čas čítania 1:29
Martin Mičuda

Iba rok po uvedení vstupuje elektrické BMW iX3 na trh v modernizovanej podobe

Iba rok po uvedení vstupuje elektrické BMW iX3 na trh v modernizovanej podobe
Zdroj: BMW
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BMW ELEKTROMOBILY
Uložiť Uložené

Prvé kusy elektrického SUV začali majiteľom doručovať začiatkom roka. Do obchodov už prichádza jeho facelift.

Keď automobilka BMW pred rokom predstavila svoje elektrické iX3, prekvapila, že s príchodom elektrického derivátu neprišiel aj facelift modelového radu X3 ako takého. Stalo sa tak až teraz v júni, keď stredne veľké SUV X3 a X4 prešli rozsiahlejšou modernizáciou. Teraz prichádza na rad i facelift elektromobilu iX3.

Vo svojej pôvodnej podobe sa na trhu dlho neohrial. Ak zoberieme do úvahy fakt, že na trh sa dostalo elektrické iX3 až začiatkom roka 2021, k dispozícii bolo len pol roka. Jeho modernizovaná podoba si zakladá na obdobných zmenách ako v prípade klasického X3. Má novšie, o čosi hranatejšie tvarové línie predného nárazníka a o 10 mm užšie hlavné svetlomety.

Odporúčané
Nový Hyundai Tucson je na ceste neprehliadnuteľný, zisťovali sme však, aký je pod povrchom Nový Hyundai Tucson je na ceste neprehliadnuteľný, zisťovali sme však, aký je pod povrchom 10. júla 2021, 9:30

Štandardom sú full-LED svetlá, v rámci príplatkovej možnosti je k dispozícii už aj technológia BMW Laserlight. Samotné ľadvinky so zaslepenou štruktúrou sú, naopak, vyššie a opäť spojené do jedného celku. Vzadu sa tvar plne ledkových svetiel nezmenil, radikálnejšie sa však zmenila ich grafika. 

BMW, iX3
Zdroj: BMW
Domov
Zdieľať
Diskusia