Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2021, 8:15
Čas čítania 1:31
Martin Mičuda

BMW X3 a X4 prešlo kompletnou modernizáciou vrátane 510-koňového M Competition

BMW X3 a X4 prešlo kompletnou modernizáciou vrátane 510-koňového M Competition
Zdroj: BMW
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY BMW X3 X4
Uložiť Uložené

Modelový rad X3 a štýlový derivát X4 zmodernizovali.

Nielen podľa špionážnych fotiek bolo zrejmé, že BMW chystá dôkladnú modernizáciu svojich stredne veľkých SUV. Teraz ukázali vynovené modely X3 a X4, a to vrátane vrcholných vyhotovení X3 M Competition a X4 M Competition. Zmien v rámci faceliftu je viac, ako sa čakalo.


Zmeny sa dotkli predných a zadných nárazníkov, ktoré po novom nadobúdajú netypické tvarovanie, najmä v prípade verzií M. Dôkazom toho je X4 M v novom výraznom laku M Sao Paulo Yellow, ktorému kontrastujú práve špecifické čierne plochy na oboch nárazníkoch. 

BMW, X3, X4,
Zdroj: BMW

X3 aj X4 dostali aj prepojené ľadvinky či novú svetelnú techniku, ktorú je možné rozoznať nielen podľa nového, užšieho tvaru svetiel, ale aj na základe vnútornej grafiky. Štandardom sú full-LED svetlá, v rámci príplatkovej možnosti je k dispozícii už aj technológia laserlight.

Odporúčané
Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? Vyskúšali sme najrýchlejšie nové auto za 40-tisíc €. Aký je 310-koňový Leon Sportstourer od Cupry? 25. mája 2021, 14:30

V interiéri je úplne nový stredový panel palubnej dosky. Na jeho vrchu je síce naďalej 10,25" dotykový displej, za príplatok však pribudlo väčšie, až 12,3" riešenie. Po vzore radu 4 je napokon pod displejom úplne nový panel ventilácie s užšími výduchmi a integrovaným displejom uprostred. Nový je aj stredový tunel, kde hlavné funkcie a koliesko na ovládanie infotainmentu iDrive upratali do jedného celku.

Domov
Zdieľať
Diskusia