Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júla 2021, 14:44
Čas čítania 0:40
Richard Bonde TASR

Taxikárovi odmietol zaplatiť 17 eur, tak ho viackrát udrel a ušiel. Polícia páchateľa už zadržala, hrozia mu až 3 roky za mrežami

NEWS BRATISLAVA POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Ak mu súd preukáže vinu, vo väzení si odsedí šesť až tridsaťšesť mesiacov.

V utorok ráno napadol 27-ročný Viktor V. v bratislavskej mestskej časti Staré Mesto taxikára, ktorý ho viezol na Landererovu ulicu. Nepozdávala sa mu suma, ktorú si od neho taxikár vypýtal. O prípade informovala na Facebooku polícia Slovenskej republiky.

Odporúčané
Taxikár z Bratislavy: Keď niekedy pôjdete Boltom a uvidíte cenu 2,90 €, zamyslite sa, čo je za tým. Zdierajú vodičov (Rozhovor) Taxikár z Bratislavy: Keď niekedy pôjdete Boltom a uvidíte cenu 2,90 €, zamyslite sa, čo je za tým. Zdierajú vodičov (Rozhovor) 27. júla 2021, 9:30

Policajti priblížili, že taxikár doviezol obvineného na Landererovu ulicu neďaleko obchodného centra Eurovea. Následne si od neho údajne vypýtal za odvoz sumu 17 eur. Obvinený Viktor V. so sumou nesúhlasil a povedal mu, že viac ako 7 eur nezaplatí. Následne sa vraj snažil z auta ujsť a vodič mu v tom chcel zabrániť.

Domov
Zdieľať
Diskusia