Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2021, 15:40
Čas čítania 2:34
Tímea Krauszová

Bobor, striga, vlk, trol... je možné nájsť lásku, keď svoju pravú tvár schovávaš pod maskou? Šou Sexy Beasts chce dokázať, že áno

Bobor, striga, vlk, trol... je možné nájsť lásku, keď svoju pravú tvár schovávaš pod maskou? Šou Sexy Beasts chce dokázať, že áno
Zdroj: Netflix/Sexy Beasts
FILMY A SERIÁLY SEXY BEASTS
Uložiť Uložené

Nová zoznamovacia reality šou Sexy Beasts spája rande naslepo s bizarnými kostýmami.

V novej reality šou Sexy Beasts chodia účastníci na bizarné rande naslepo. Všetci sú totiž prezlečení v rôznych maskách príšer a zvierat. Cieľom je spoznávať sa „lepšie“ a vyberať si partnerov podľa osobnosti a chémie, nie podľa výzoru. Dá sa nájsť láska, ak vidíme len vnútro druhého človeka?

Nejde o prvotinu z dielne Netflixu, ktorá sa snaží inovovať pohľad na randenie – podobný koncept poznáme zo šou Love Is Blind. V Sexy Beasts však úspešne skĺbili aj koncept z relácie Tvoja tvár znie povedome vzhľadom na prepracované prostetické masky, pod ktorými vyzerajú ľudia na nespoznanie.

Sexy Beasts
Zdroj: Netflix/Sexy Beasts
Odporúčané
Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu. Väčšinou ide o priemerné či podpriemerné akčné výplachy Toto je 10 najsledovanejších filmov od Netflixu. Väčšinou ide o priemerné či podpriemerné akčné výplachy 22. júla 2021, 12:59

Stoja sexy príšery za tvoj čas?

Účastníci Sexy Beasts síce nevidia tváre svojich partnerov, no napriek tomu im môže byť už po niekoľkých minútach jasné, či sú príťažliví. Majú totiž civilné oblečenie, takže muži sa chvastajú svalmi a ženy vrtia bokmi. Vidíme ich postavy a vďaka uštipačnému komentátorovi sa dozvedáme aj informácie o ich životoch.

Medzi účastníkmi sú profesionálni tanečníci či modelky, navyše v prípade, že medzi nimi preskočí iskra, dochádza aj k prvým dotykom. Niekedy sú to letmé pohladenia po rukách (alebo po maskách), inokedy však aj tuhé objatia. Vedia si teda potenciálnych partnerov ohmatať, dokonca pri niektorých dvojiciach padnú aj prvé bozky.

Nemôžeme tvrdiť, že si vyberajú výlučne podľa osobnosti toho druhého. Čo je veľmi... ľudské?

Sexy Beasts
Zdroj: Netflix/Sexy Beasts

Každá epizóda má rovnaký scenár. Máme jedného single človeka (striedajú sa ženy a muži podľa epizód), ktorý spoznáva troch ľudí opačného pohlavia. Všetci sú vždy v maskách.

Lásky chtivú osobu čakajú dve rande. Prvé je tzv. rýchle rande, stretávajú sa v bare pri drinku a ide o prvé „oťukávanie sa“. Po ňom musí jeden z troch záujemcov z kola von – zvyčajne ich vyradia na základe nedostatočnej chémie alebo nezhôd v hodnotách či predstavách o živote. Jeden hráč napríklad vyradí slečnu, ktorá o sebe tvrdí, že je psychopatická. Tomu rozumieme.

Sexy Beasts
Zdroj: Netflix/Sexy Beasts

Druhé rande je vždy nejaká spoločná aktivita: idú na hodinu kreslenia či streľby, dajú sa povoziť na vlečke alebo vyskúšajú destilovať vlastný gin. Jedno musíme tvorcom uznať: tieto druhé kolá rande sú veľmi nápadité. Ako problém však vnímame nepomer: zvyčajne ide záujemca s jedným adeptom na partnera na niečo akčné (napríklad hádzanie sekerou), kým s druhým ho čaká niečo miernejšie, ako napríklad spomínaná hodina kreslenia. Samozrejme, dynamika rozhovorov je preto trochu iná.

Späť
Zdieľať
Diskusia