Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Telekom.
4. mája 2024, 10:30
Čas čítania 2:55
Sponzorovaný obsah

Gleb odkazuje fanúšikom: „Vymysli mi nový klip, nič nie je no-go.“ Zapojiť sa dá úplne jednoducho

ZAUJÍMAVOSTI GLEB HUDBA TELEKOM
Uložiť Uložené

Raper Gleb sa spojil so značkou Telekom, ktorá predstavila super novinku pre mladých.

Ak hľadáš flexibilný paušál, ktorý ťa nebude v ničom limitovať, novinka je presne pre teba. Nový program určený pre mladých od 15 do 28 rokov je nastavený tak, aby vyhovoval úplne každému. V rámci programu SWIPE od Telekomu si môžeš svoj balíček služieb vyskladať úplne podľa seba a dokonca každý mesiac inak.

Raper Gleb si v spolupráci s Telekomom pre svojich fanúšikov pripravil aj jedinečnú výzvu. Každý sa môže stať spolutvorcom jeho najnovšieho klipu, ktorý vyjde už o niekoľko týždňov. 

Ako nám raper povedal v najnovšej časti Close friends, žiadny nápad nie je prestrelený a všetky návrhy sú super. „Nič nie je no-go, lebo by sme sa zbytočne limitovali a prišli tak o zaujímavé nápady,“ odkázal raper. Alpaka vo videu? Prečo nie. Aj Gleb sa drží hesla „svet podľa teba“. Máš nápad, čo by nemalo chýbať v jeho novom hudobnom klipe? Svoje návrhy napíš pod tento post.

 

V rámci programu SWIPE ty rozhoduješ o tom, koľko chceš mať voľných minút a správ, aký bude objem či rýchlosť dát. Zabudni na vopred nastavené a nemenné limity. Začni si užívať nekonečnú voľnosť a flexibilitu, ktorú tento nový program prináša do života gen Z.

Program SWIPE od Telekomu je úplne flexibilný a dáta, rýchlosť, minúty či správy si vyberáš posúvaním sliderov v apke a vždy si ho predplatíš na 30 dní vopred. Nastavený balík sa po 30 dňoch následne buď obnoví s rovnakými parametrami, alebo si môžeš nastaviť nový. Program môžeš kedykoľvek zrušiť, pozastaviť až na pol roka alebo ho prestať používať. 

Ako si aktivuješ program SWIPE?

Je to vážne jednoduché. Na objednanie a aktiváciu programu ti stačí stiahnuť SWIPE aplikáciu, v ktorej si následne zvolíš fyzickú SIM kartu alebo e-SIM. Fyzickú SIM si môžeš dať doručiť poštou, kuriérom či cez Packetu. Výhodou e-SIM je, že si ju rýchlejšie aktivuješ. Aktivácia prebieha cez biometriu a rozpoznávanie tváre, platbu za služby zrealizuješ cez spárovanú platobnú kartu.

telekom
Zdroj: telekom

V prehľadnej apke si potom vyskladáš svoj nový program. Vyberieš si, koľko chceš mať voľných minút a správ, aký bude objem a rýchlosť dát. Napríklad kombo 100 minút a 100 správ do všetkých sietí vrátane 15 GB plnou rýchlosťou ťa vyjde na 12 eur.

Za balíček 100 minút a 100 správ do všetkých sietí a 50 GB s rýchlosťou 10 Mbps zaplatíš len 16,7 eura. Ak si vyberieš Nekonečný Swipe, za 22 eur dostaneš balíček neobmedzených volaní a správ, neobmedzených dát s plnou rýchlosťou a navyše ako darček získaš členstvo klubu Refresher+.

Na využívanie programu SWIPE stačí, ak spĺňaš vek 15 až 28 rokov, ktorý sa overí pri registrácii služby. Program funguje v apke SWIPE. S programom SWIPE môžeš dátovať, volať a posielať správy. Program si môžeš nastaviť podľa seba. Buď si vyberieš z predvolených ponúk, alebo si v apke nastavíš parametre minút, správ, dát a ich rýchlosť. Po zaplatení platobnou kartou môžeš svoj nový balíček ihneď používať. SWIPE nemá žiadnu viazanosť ani faktúry. Počas 30 dní nezaplatíš za dáta, volania a správy viac ako 30 eur.

Ak chceš, naopak, maximálne ušetriť, môžeš si vyskladať program už za 7,7 eura mesačne. V balíčku síce nebudeš mať žiadne správy ani voľné minúty, avšak získaš 15 GB s rýchlosťou 1 Mbps, ideálnou na četovanie s kamošmi. 

V prípade, že sa ti balíček minie skôr, než si plánoval, jednoducho si za 2 eurá aktivuješ Booster, balík neobmedzených dát na 24 hodín alebo balík neobmedzených minút a správ na 24 hodín.

Aktivuj si Swipe

Refresher+, vstupenky na festivaly aj stretnutie s Glebom

SWIPE od Telekomu nie je len obyčajný program, s ktorým získavaš volania či dáta za super ceny. V rámci programu sa môžeš tešiť na kopec skvelých benefitov zahŕňajúcich vstupenky na festivaly a koncerty, zľavy do reštaurácií či zľavy na donášku od Woltu. Súčasťou benefitov sú aj zľavy od Pelikána či Samsungu. Získať môžeš aj Refresher+, a to úplne zadarmo v rámci programu Nekonečný SWIPE. 

Súčasťou programu, ktorého motto znie: „Svet podľa teba“, budú aj zážitky rozdelené do niekoľkých kategórií. Môžeš si vybrať z troch úrovní:

  • bronzová: každý mesiac sa žrebujú lístky pre 1 + 1 zákazníka na TOP
    slovenské i české festivaly, ako Lovestream, Hip Hop Žije, Beats for
    Love, alebo na rozličné koncerty a párty,
  • strieborná: šanca pre teba a tvojich 9 kamošov ísť na koncert Gleba do
    VIP zóny, vstup do backstageu a odvoz pre teba a kamošov,
  • zlatá: párty podľa teba – 1 + 9 vstupov pre zorganizovanú párty podľa
    tvojich tipov a dostupných možností.

Nezabúdaj, že zákazníci s programom Nekonečný SWIPE majú 3-krát väčšiu šancu na výhru.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Swipe (@swipe_sk)

Domov
Zdieľať
Diskusia