Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júla 2021, 10:43
Čas čítania 0:38
Viktor Kniš

Sleduj Zayovu kopačku z otočky vo videoklipe na banger Hitlo Ma. S Bennym Cristom sa zabávajú na kolotočoch

HUDBA F*CK THEM HAHA CREW ZAYO
Uložiť Uložené

Zayo vydáva ďalší videoklip zo svojho najnovšieho projektu s názvom Wassup.

Zayo vydáva nový videoklip k skladbe Hitlo Ma. Opäť sa spojil s pražským režisérom Janom Strachom, aby k skladbe spravil pekný videoklip. S Benom Cristovaom sa vybrali do zábavného parku, kde nechýbajú ani charakteristické rekvizity. Tie hlavní aktéri doplnili o tanečnú choreografiu, ktorá bude jednu z najpočúvanejších skladieb zo Zayovho nového projektu sprevádzať už navždy. 

Aj Zayo pomaly nabieha na koncertný stereotyp, pravdepodobne však nejde o posledný klip k albumu Wassup. 

Odporúčané
Zayo: Raz príde čas, keď sa všetci dozvedia, čo sa stalo s F*CK THEM (Rozhovor) Zayo: Raz príde čas, keď sa všetci dozvedia, čo sa stalo s F*CK THEM (Rozhovor) 6. júna 2021, 9:30

Aj keď predstavil fanúšikom svoj druhý sólový projekt cez vtipný remake komédie Scary Movie, samotný album nie je len zábavný. Prvýkrát prichádza aj s vážnejšími témami a oveľa viac si dáva záležať na texte.

 „Platí, že hudba by mala byť hlavne prirodzená a mala by to byť v prvom rade zábava. Či už sú to párty témy, alebo vážne témy, či niečo vtipné, vždy k tomu pristupujem úplne seriózne, minimálne pri procese tvorby. Pri každej skladbe sedím, až kým to nie je podľa mojich predstáv,“ povedal člen Haha Crew v našom rozhovore

Domov
Zdieľať
Diskusia