Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2021, 12:17
Čas čítania 0:43
Viktor Kniš

Cardi B nahrala ďalšiu slohu o tom, ako rada súloží. S Normani tancujú v tesnej blízkosti

HUDBA CARDI B
Uložiť Uložené

Aj keď už speváčka naznačovala, že sa chce vrátiť k hudbe z ulice, s ktorou pôvodne začínala, minimálne táto sloha ešte poteší fanúšikov rapu o sexe.

Cardi B síce bude čoskoro dvojnásobnou mamou, ale napriek tomu tvrdo pracuje na svojom ďalšom sólovom albume, pričom si z času na čas nájde chvíľu aj na svoje blízke interpretky, aby ich podporila slohou.

Speváčka a raperka Normani tak nadväzuje na úspech skladby Motivation novinkou s názvom Wild Side. 25-ročná interpretka sa nedávno objavila aj vo hviezdnom videoklipe od Cardi B a Megan Thee Stallion s názvom WAP vedľa Rosalíe a Kylie Jenner. 

V novom videoklipe už tradične speváčky využívajú svoje prednosti, zároveň stavili na umelecké zábery a tanečné choreografie. 

Odporúčané
Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech Doja Cat: raperka, ktorá pochopila, že nahota plus talent rovná sa úspech 12. júla 2021, 9:30

Cardi B síce vyhlásila, že chce viac rapovať o témach, vďaka ktorým sa stala slávnou, opäť sme však svedkami jej momentálne najobľúbenejšej témy, ktorou je sex. Rapuje o tom, ako to má rada, a prezrádza aj čosi viac o svojich schopnostiach. 

Momentálne je v očakávaní, druhé dieťa by sa jej malo narodiť v najbližších týždňoch. Zároveň sa dá predpokladať, že malý ošiaľ v súvislosti s mediálnou pozornosťou po pôrode využije na to, aby vydala dlhoočakávaný album. Tým bude chcieť prekonať zásadný projekt Invasion of Privacy, s ktorým vyhrala všetky prestížne hudobné ceny. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia