Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júla 2021, 19:50
Čas čítania 0:26
Richard Bonde

Influencerka zomrela po páde z vodopádu neďaleko Hongkongu. Chcela si tam spraviť selfie

Influencerka zomrela po páde z vodopádu neďaleko Hongkongu. Chcela si tam spraviť selfie
Zdroj: Unsplash/Nathan Andreson/volně k užití
NEWS ČÍNA NEHODY A ÚMRTIA SMRŤ
Uložiť Uložené

32-ročná Číňanka svoj pokus o fotku neprežila.

Pri vodopáde Ha Pak Lai neďaleko Hongkongu sa odohrala tragická udalosť. 32-ročná žena si na jeho vrchole robila selfie, keď sa pošmykla a spadla do približne päťmetrovej hĺbky, uvádza portál Ladbible.

Jeden z vodopádov neďaleko Hongkongu.
Jeden z vodopádov neďaleko Hongkongu. Zdroj: Shutterstock

Jej traja priatelia, ktorí išli tesne predpoludním k vodopádu s ňou, privolali hneď po nehode pomoc. Záchranné zložky na miesto síce dorazili, no na jej záchranu to nestačilo. Hneď po prevoze do neďalekej nemocnice lekári potvrdili jej smrť.

Odporúčané
Žena zrazila mladú Talianku na elektrokolobežke a z miesta nehody ušla. Teraz čelí obvineniu zo zabitia z nedbanlivosti Žena zrazila mladú Talianku na elektrokolobežke a z miesta nehody ušla. Teraz čelí obvineniu zo zabitia z nedbanlivosti 27. júna 2021, 20:07

32-ročná Sofia Cheung mala na svojom Instagrame, na ktorom ju sleduje vyše 11-tisíc ľudí, viacero fotiek z nebezpečných miest. Priamo na profile sa nazýva „objaviteľkou“ a podľa neho sa riadila heslom, že „život má byť zábavný, nie hlúpy“.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by 🌵SOPHIA CHEUNG🌵 (@hike.sofi)

Domov
Zdieľať
Diskusia