Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2021, 12:50
Čas čítania 0:29
Kamila Šebestová TASR

Žena spadla z bratislavského Mosta SNP, policajti ju zachránili na poslednú chvíľu

NEWS POLÍCIA SR
Uložiť Uložené

Okrem policajtov sa ženu snažila zachrániť jej kamarátka, ktorá ju pridržiavala, aby nespadla do rieky.

Ženy sedeli v spodnej časti Mosta SNP na betónovom múriku. Z ničoho nič sa jedna z nich zošmykla, pričom si buchla hlavu a začala krvácať. Kamarátka ju pridržiavala, aby sa nezošmykla do rieky. Policajti ju zachránili na poslednú chvíľu.

„Policajti sa na uvedené miesto dostavili a začali prepátravať okolie, pričom zakrátko spozorovali na betónovom šikmom vale zranenú ženu. Tú pridržiavala ďalšia žena z dôvodu, aby sa nezošmykla do rieky, keďže sa nachádzala v jej bezprostrednej blízkosti,“ napísali policajti na svojom facebookovom profile

Keď ju našli, zranená 25-ročná žena bola pri vedomí, no intenzívne krvácala zo zátylku. Dokázala ešte komunikovať s policajtmi, ktorí jej pomohli dostať sa zo šikmej betónovej plochy do bezpečia. Ošetrili ju a zastavili krvácanie. Zranenú ženu potom previezla sanitka do nemocnice. 

Odporúčané
V kórejských telocvičniach zakázali rýchlu hudbu a spomalili bežiace pásy. Chcú tak obmedziť šírenie koronavírusu V kórejských telocvičniach zakázali rýchlu hudbu a spomalili bežiace pásy. Chcú tak obmedziť šírenie koronavírusu 13. júla 2021, 11:33
Domov
Zdieľať
Diskusia