Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júla 2021, 11:14
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

VIDEO: Conor McGregor chcel kopnúť Dustina Poiriera. Musel ich oddeliť šéf UFC

VIDEO: Conor McGregor chcel kopnúť Dustina Poiriera. Musel ich oddeliť šéf UFC
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
ŠPORT CONOR MCGREGOR
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Medzi rivalmi to vrelo.

Zápasníci Conor McGregor a Dustin Poirier sa pred zajtrajším vzájomným súbojom (podľa nášho časového pásma budú zápasiť v nedeľných ranných hodinách) stretli zoči-voči. Jediný, kto ich oddeľoval, bol prezident UFC Dana White. Conor McGregor sa však aj tak zahral na veľkého šoumena a voči Poirierovi zaujal bojový postoj, pričom sa ho na záver pokúsil na diaľku kopnúť. Následne za potlesku svojich fanúšikov odišiel z pódia.

Dustina Poiriera vôbec nešetril ani pred týmto stretnutím. Pred niekoľkými dňami stihol cez svoj účet na Twitteri uraziť súperovu manželku Jolie. Zdieľal na ňom screenshot, podľa ktorého mu údajne vypisovala na Instagrame.

Dvojica ostrých mužov má za sebou históriu v podobe dvoch zápasov. Prvý v septembri 2014 vyhral Conor McGregor, no v odvete z januára 2021 zvíťazil, naopak, Dustin Poirier. Na zajtrajšom MMA evente UFC 264 sa dvojica velikánov proti sebe postaví tretíkrát. Okrem nich budú spolu zápasiť Gilbert Burns a Stephen Thompson, Tai Tuivasa a Greg Hardy a mnohí ďalší.

Domov
Zdieľať
Diskusia