Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júna 2021, 14:30
Čas čítania 7:01
Kamila Šebestová

Sisa Sklovska: Prekážalo im, že mi trčia rebrá, že som odhalená. Cítim sa byť ženou, prečo teda nedať fotku hore bez na Instagram?

Sisa Sklovska: Prekážalo im, že mi trčia rebrá, že som odhalená. Cítim sa byť ženou, prečo teda nedať fotku hore bez na Instagram?
Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada
REFRESHER SISA LELKEŠ SKLOVSKÁ
Uložiť Uložené

V rozhovore reaguje na hejterov zo sociálnych sietí aj na kritiku médií po virálnom videu, kde sú spolu s manželom Jurajom Lelkesom „v nálade“. Vysvetľuje aj, čo pre ňu znamená prirodzená ženská krása a čo si myslí o tohtoročnej súťaži Miss Universe.

Multižánrová speváčka Sisa Sklovska nás pozvala do svojej vily. Spolu s manželom Jurajom Lelkesom si užíva leto v takzvanom Sisinom žúrovacom dome. Pri tajomnom nápoji s názvom Sisovica sa rozprávame o dobrých aj zlých stránkach slávy, o hejte na sociálnych sieťach po videu s výrokmi „Bananarama“ či „Alen Delón“, ale aj o tom, kto je vlastne Sisa Lelkes Sklovska, keď zíde z pódia. K nášmu rozhovoru sa spontánne pridáva aj jej manžel Juraj Lelkes. 

Sisa Lelkes Sklovska vo svojej záhrade.
Sisa Lelkes Sklovska vo svojej záhrade. Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada

Celebritný pár nás prevádza dokonale upravenou záhradou s bazénom, nadšene nám ukazuje svoje mačky a vrelo nás ponúka utopencami. Pri rozhovore Sisa zdôrazňuje, že obaja sú napriek sláve normálni, obyčajní ľudia. 

V tomto článku si prečítaš:
  • Aký život vedú manželia Lelkesovci a akí sú vlastne ľudia.
  • Ako sa vyrovnali s hejtom na internete po virálnom videu, kde boli „v nálade“.
  • Prečo zbalil Juraj Lelkes Sisu na kompliment o ušnom lalôčiku.
  • Či sa považuje Sisa Lelkes Sklovska za módnu ikonu.
  • Čo je podľa Sisy prirodzená krása a čo si myslí o účasti modeliek s kozmetickými úpravami na Miss Universe.

Ako sa dnes máte? 

Juraj: Mám dnes čítavý deň. Od rána čítam všetky noviny, vo štvrtok si chodím po maďarské periodiká do Rajky na benzínovú pumpu. Sisa tam občas chodila so mnou, lebo tam bola jedna dobrá maďarská reštaurácia.  
Sisa: Mali tam úžasné špikové kosti, paprikáš, guláš, mleté mäso v kapustnom liste, absolútne všetko! Bola to najlepšia čárda. 

Očividne máte radi maďarskú kuchyňu. Rada varíš, máš vzťah k jedlu? 
Sisa: Celý život som obrovský gurmán, jem strašne rada a veľmi dlho. Užívam si jedlo, naozaj si ho vychutnávam. Jem aj štyri hodiny. A keď nemám čas, radšej nejem. Som aj veľmi dobrá kuchárka. Nikto ma nikdy nenaučil variť, no robím to tak, ako to cítim. 

Juraj: Môžem potvrdiť, že varí dobre, ale nadkapacitne. (smiech) Sisa mi naloží a ja to potom musím zjesť. Ona má extrémne dobrý metabolizmus, nemusí ani cvičiť.

(Sisa odchádza po utopence, ktoré nám následne servíruje.)

S obľúbeným utopencom.
S obľúbeným utopencom. Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada

Ako ste sa dali dokopy?Juraj: Silvia Lakatošová a Ivana Christová ma zobrali na Sisin koncert. Nezabudnem, aké šaty Sisa mala. Boli dlhé, ale mali výstrih. Mala so sebou dve mačky, a keď spievala, chodili okolo nej. Ako spievala, vystrkovala jednu nohu z tých šiat hore-dole. Vtedy som si všimol, aké má perfektné nohy, a začudoval som sa, aký šťastlivec môže mať takúto babu.


Tam ste sa zoznámili?

Juraj: Stretli sme sa potom až o štyri roky na otvorení novej budovy centrály firmy, kde spievala. Posadili ma vedľa nej na obede. Keď sa natiahla, na ucho jej dopadol slnečný lúč. Vtedy som si všimol, že má na ušnom lalôčiku materské znamienko, a povedal som jej o tom. Ležérne sa na mňa zadívala a povedala mi: Ste originálny. Neviete si predstaviť, koľko chlapov ma už v živote balilo na samé klišé a somariny.

Sisa: Počas koncertu som chcela vyzvať do tanca nejakého dobre vyzerajúceho muža Najlepšie vyzeral Juraj. Vtedy som ešte netušila, kto to je. Keď ma posadili vedľa neho, celý čas to medzi nami iskrilo. Vedela som, že tento muž v mojom živote je iný.

Lelkesovci si počas rozhovoru prejavujú náklonnosť.
Lelkesovci si počas rozhovoru prejavujú náklonnosť. Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada

Pred pár rokmi ste spolu robili interview pre portál Topky.sk. Video sa rozšírilo na internete, preslávili ste sa výrokmi „Bananarama“ alebo „Alen Delón“. Ako ste sa k tomu postavili?

Juraj: Dnes sa na tomto videu smejeme. Boli sme po ochutnávke vín a po Sisinom koncerte. Pamätám si presne, čo som hovoril, no trochu sa mi lámal jazyk. Iní by sa možno urazili, no normálny človek to znesie. Dnes na mňa vďaka tomu videu kričia, že som Alen Delón. Hovorím si, že je to lepšie, než keby na mňa kričali niečo iné. Okrem toho si myslím, že Alain Delon nemá páru. Tiež si rád obliekam saká ako on, predstavuje pre mňa ľahkú eleganciu.

Sisa: Zobrali sme to totálne s humorom. Stalo sa. Sme normálni, obyčajní ľudia, aj keď nás tak neberú. Kto si nevypije? Kto nás môže súdiť za to, že sme boli po vinobraní a po koncerte? Chcela by som vidieť tých, ktorí nás za to súdia, ako niekedy sami vyzerajú.  

Zo začiatku som plakala, médiá boli často fakt hnusné. Teraz už neplačem, skôr sa nahnevám.

Stretli ste sa po tomto videu s negatívnymi reakciami? Áno, najmä na sociálnych sieťach. Kritizovali nás „hrdinovia“ , ktorí na internete nepriznajú svoju identitu. 

Ako sa vyrovnávaš s hejtom v médiách a na sociálnych sieťach? 

Sisa: Zo začiatku som plakala, médiá boli často fakt hnusné. Teraz už neplačem, skôr sa nahnevám. Odkedy žijem v slovenskom šoubiznise, zvykla som si na to, čo o mne píšu. Pochopili však, že zlé veci, ktoré o mne zverejňujú, nie sú pravdivé. Je to ťažký boj a ja bojujem stále. (smiech)

Juraj: Keď ráno otvorím vodovodný kohútik, čudujem sa, že z neho nevytečie Sisa. Je v médiách naozaj veľa, no teraz o nej píšu najmä v pozitívnom svetle. 

Sisin manžel Juraj Lelkes nahráva pozdrav pre fanúšikov Refresheru.
Sisin manžel Juraj Lelkes nahráva pozdrav pre fanúšikov Refresheru. Zdroj: Refresher/Jakub Šuvada

Aký máš vzťah k sociálnym sieťam? Ako umelkyňa žijem na Instagrame aj na Facebooku. No je mi veľmi ľúto, že sa toto celé stalo. Zažila som komunizmus a rozumiem tomu, ako sa celá doba preklopila do obdobia s mobilmi a so sociálnymi sieťami. Mladšia generácia si to nevie už ani predstaviť. Ja som rada, že som si to celé zažila – úplne celý prerod z komunizmu na demokraciu. 

V čom je táto doba iná? Mladé dievčatá teraz veľmi neštudujú. Chodia do barov a hľadajú bohatých mužov, budúcich otcov svojich detí. Počas mojej mladosti sme sa snažili študovať. Naozaj by som chcela, aby mladé dievčatá niečím chceli byť, aby mali budúcnosť. Aby sa z nich nestali sugarbabes.

Na Instagrame si publikovala fotku, kde si hore bez. Niektoré médiá a ľudia na ňu reagovali negatívne, hovorili, že vo svojom veku (55) by si už nemala zdieľať podobné akty. Čo si o tom myslíš? 

Vyskúšaj predplatné
za 2,99
a čítaj všetko bez obmedzení
Pridaj sa k predplatiteľom
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 99723 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Aký život vedú manželia Lelkesovci a akí sú vlastne ľudia.
  • Ako sa vyrovnali s hejtom na internete po virálnom videu, kde boli „v nálade“.
  • Či sa považuje Sisa Lelkes Sklovska za módnu ikonu.
Domov
Zdieľať
Diskusia