Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2021, 6:29
Čas čítania 1:09
Martin Mičuda

AMG vynovilo 4-dverové GT. Sprvoti ponúkne šesťvalce, čaká sa však na vyše 800-koňovú beštiu

AMG vynovilo 4-dverové GT. Sprvoti ponúkne šesťvalce, čaká sa však na vyše 800-koňovú beštiu
Zdroj: Daimler
TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY MERCEDES-BENZ
Uložiť Uložené

Paleta motorických verzií sa po decentnej modernizácii zatiaľ zúžila len na dve šesťvalcové verzie.

Možno sa to nezdá, ale spoločnosť Mercedes-AMG svoje 4-dverové (v skutočnosti 5-dverové) GT predstavila už v roku 2018. Po približne troch rokoch na trhu tak prichádza na rad menšia inovácia, ktorá je zameraná na detaily a chystaný príchod extrémnej verzie. Na pohľad sa toho veľa nemení – pribudli nové odtiene karosérie, dizajny až 21" diskov či možnosť zvoliť agresívnejšie nárazníky aj pre 6-valcové verzie.

Odporúčané
Nové 639-koňové AMG nám vyrazilo dych. Toto je najextrémnejšie štvormiestne auto na trhu Nové 639-koňové AMG nám vyrazilo dych. Toto je najextrémnejšie štvormiestne auto na trhu 5. mája 2019, 19:46

V kokpite má GT 4-Door Coupé nový športový volant AMG Performance, na ktorom nechýbajú dodatočné a vynovené voliče na nastavenie režimov či úpravu stabilizácie. Drobnými zmenami prešli už aj štandardne dodávané 12,3" displeje, ktoré sa po novom hrdia špičkovým MBUX infotainmentom, stredová obrazovka je pritom dotyková. Rovnako ako exteriér, aj interiér je možné zabaliť do nových farebných konfigurácií.

Mercedes-AMG, GT 4 Door,
Zdroj: Daimler
Domov
Zdieľať
Diskusia