Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
10. júna 2021, 20:38
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

Českej MMA bojovníčke pred zápasom praskli silikóny. Obrátili sa a zdeformovali mi prsia, hovorí Kundosaki

ŠPORT MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasníčka priznala, že ju zdravotné komplikácie donútili ísť na okamžitú operáciu.

Česká MMA bojovníčka Kateřina Klinderová alias Kundosaki známa z Oktagonu prednedávnom priznala kuriózne komplikácie, ktoré jej na istý čas prekazili prípravu na zápas v klietke. V rozhovore pre Expres.cz prezradila, že počas jedného tréningu pred zápasom jej praskli prsné implantáty.

Odporúčané
Lucia Silent Killer Szabová: Pri nácviku som uspala vlastného brata. Nestihol odklepať (Videorozhovor) Lucia Silent Killer Szabová: Pri nácviku som uspala vlastného brata. Nestihol odklepať (Videorozhovor) 30. mája 2021, 19:29

Kundosaki, ktorá má zatiaľ na konte bilanciu dvoch prehier, je okrem iného aj moderátorkou Oktagonu a podnikateľkou s parochňami. V rozhovore priznala, že ju zdravotné komplikácie donútili ísť na okamžitú operáciu. Po tom, čo jej oba silikóny praskli, sa otočili a zdeformoval sa jej prsník.

„Oba silikóny mi praskli počas prípravy na zápas. Išla som bojovať s porušenými implantátmi, nebolo to ideálne a ani zdravé pre moje telo. Ihneď som musela ísť na preoperovanie, brzdilo ma to v ďalšej aktivite,“ povedala.

„Najväčší problém bol, keď sa ten silikón obrátil a zdeformoval sa mi prsník. Pochopila som, že niečo nie je v poriadku,“ dodala zápasníčka. Aktuálne je Klinderová už po operácii prsníka, silikóny si aj napriek problémom pri tréningoch vyoperovať nedala. V poslednom kole Oktagonu sa síce v klietke neukázala, no v nedávnom videu predviedla zákulisie šou a rozhovory so zápasníkmi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kundosaki (@kundosaki_)

Domov
Zdieľať
Diskusia